– Young og Lingard VM-åpner for England

Sjekk Englands trolige lag her.

Mandag kveld klokka 20.00 VM-åpner England mot Tunisia, og der ser ut som om to av de fire United-spillerne spiller fra start.

Flere engelske medier skriver nemlig fredag at Ashley Young og Jesse Lingard er inne på engelskmennenes førstelag, mens Phil Jones og Marcus Rashford må nøye seg med en plass på benken fra start av.

Rashford skal være klar for full trening igjen fredag, men til tross for en veldig god generalprøve må han altså nøye seg med en plass på benken.

Young får en svært viktig rolle som vingback og skal være foretrukket foran Danny Rose, mens Lingard får en rolle som offensiv midtbanespiller sammen med Tottenhams Delli Ali.

Lingard skal være foretrukket på grunn av sine offensive kvaliteter sammenliknet med Fabien Delph og Ruben Loftus-Cheek.

Trolig startlag for England: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Lingard, Henderson, Alli, Young – Sterling, Kane

England skal også møte Panama og Belgia i gruppespillet, og avanserer de skal de møte et av lagene fra gruppa med Colombia, Japan, Senegal og Polen i 8. delsfinalen. Vinneren av Englands gruppe møter nemlig toeren i den gruppen, mens 2. plassen i engelskmennenes gruppe møter vinneren av den gruppen.