Will Keane med hat-trick!

U21: Bursdagsbarnet scoret tre mål da U21-gutta klatret til en 2.plass i ligaen.

United U21 er inne i en god periode og er definitivt med i kampen om førsteplassen i U21 Premier League.

Før kampen mot Reading stod de med tre seire de siste tre kampene og en målforskjell på 12-4. Tirsdag kveld besøkte de Reading og overtok deres 2.plass i ligaen etter en overbevisende 3-1-seier.

Til tross for at United lå to plasser bak Reading, så var det kun to poeng som skilte lagene før kampen. United har fortsatt hele 4(!) kamper til gode på Reading.

På forhånd bekreftet Louis van Gaal at Januzaj ikke ville være å se i kampen.

– Vi har revurdert situasjonen og mener at vi må bygge ham opp for ikke å risikere for mye ved å la ham spille nå, sa LVG på mandagens pressekonferanse.

Mandagens kamp ble overført på MUTV via TV 2 Sumo mens vi fulgte oppgjøret direkte under.

U21-trener Warren Joyce stilte med følgende lag.

Reading 1-3 (0-2) Manchester United

Barclays U21 Premier League
Adams Park, 11.januar 2016, kl. 20.00

25.min: 0-1 Keane str.
29.min: 0-2 Keane (Willock)
60.min: 0-3 Keane str.
85. min: 1-3 Fosu

Manchester United: Joel Pereira, Guillermo Varela, Ro-Shaun Williams, Donald Love, Joe Riley, Timothy Fosu-Mensah, James Weir (Tyrrell Warren 75), Devonte Redmond, Josh Harrop, Matt Willock, Will Keane.
Ubenn.innb: Kieran O’Hara, Oliver Rathbone, Callum Gribbin, Demetri Mitchell.

LIVE

SLUTT

90+4: Siste som skjer er at Pereira fanger et Reading-frispark. Dommeren blåser av på stillingen 3-1!

90+3: Dabber ut i en 3-1 seier til bortelaget United her.

90+1: Reading kommer til skudd, men blåser skuddet til side for mål og avblåses for offside.

90: Reading prøver å flytte seg oppover å presse frem en sluttspurt, men United har ganske god kontroll på hjemmelaget. 4 minutter itillegg.

85: REDUSERING. 3-1. Reading får et trøstemål her helt på tampen. Hjemmelagets Fosu(ikke Fosu-Mensah) sender ballen forbi Pereira.

80: Harrop fortsetter å storspille! Drar seg inn i 16-meteren med et herlig touch før han avslutter mot motsatt hjørne, men Readings keeper får slått unna.

76: Willock tester skuddfoten, men det blir bare nesten.

75: UNITED-BYTTE: Ut går Weir, inn kommer Warren.

74: Der «ser» alle ballen i mål for Reading. Pereira blir utspilt og skuddet går i motsatt hjørne, men går også like utenfor.

73: Nydelig dribleraid fra Harrop! Dribler 2-3 mann før han kommer alene med keeper, men Readings sisteskanse redder mesterlig.

72: Svakt utspill fra Pereira fører nesten til en sjanse for Reading, men portugiseren henter seg opp og fanger ballen.

69: Hjemmelaget prøver å slå oppover, men United-forsvaret blir for sterkt og har full kontroll.

64: Reading er veldig sjanseløse og United har full kontroll.

60: MÅL! HAT-TRICK! Will Keane gjør ingen feil og bursdagsbarnet vinner duellen mot Readings keeper nok engang. 3-0 til United!

60: NY UNITED-STRAFFE! Josh Harrop drar seg inn i feltet og sparkes ned på vei inn og Will Keane får mulighet til å få sitt tredje for kvelden.

60: Varela rives ned på vei fremover, og Reading belønnes med et gult kort.

54: Reading prøver å lempe over United-forsvaret, men heller ikke det går når pasningen er altfor lang. Fortsatt god kontroll bakover hos bortelaget.

51: United har veldig god kontroll i forsvar. Reading kommer fremover, men blir stoppet.

49: Nesten hat-trick for Keane. Godt innlegg fra Weir treffer pannebrasken til spissen som header like utenfor. Blir også avblåst for offside, så hadde uansett ikke telt.

45: Lagene er på banen og de siste 45 minuttene i kveld er i gang.

PAUSE

45: Dommeren blåser av kveldens første omgang og lagene går i garderobene. Will Keane er omgangens mann med to mål.

44: Josh Harrop med en god mulighet til å gi United enda et mål før pause, men på slutten av et godt løp fyrer han av et skudd som går til side for mål.

40: God redning av Pereira! Reading-frispark i farlig posisjon blir en god sjanse, men Uniteds portugisiske keeper er i full strekk og stopper skuddet.

31: Weir spilte en kjempekamp sist og scoret, og nå er han nær å score igjen. Willock serverer lagkameraten som bare har keeperen å slå, men skuddet går rett på keeperen.

29: NYTT KEANE-MÅL! Igjen er Keane heldig som får scoring, men mål er mål. Lagkamerat Willock skyter fra distanse, og skuddet går via beinet til Keane og mot mål hvor Readings keeper er utspilt og må se ballen trille over streken.

27: Reading går tidlig i angrep etter Keane-scoringen og fyrer av et skudd, men Pereira har god kontroll.

25: MÅL! WILL KEANE SETTER 1-0! Engelskmannen tar sin egen straffe. Keeperen får bena på den, men klarer ikke å hindre Keane i å score.

25: STRAFFE TIL UNITED! Etter en rolig start på kampen felles Will Keane innenfor 16-meteren.

10: Hjemmelaget nære på å ta ledelsen. Kommer alene med Joel Pereira, men Williams kommer tilbake og slår ut til en corner. Hjørnesparket blir det ingenting ut av.

5: Rolig start på kampen og det er ingen sjanser så langt.