– We want Clattenburg!

Britisk presse om tilreisende United-fans og «revansjeoppgjøret» på Stamford Bridge.

Sam Wallace, The Independent:

Wallace gir selve kampen 9 av 10 mulige, men mener at Uniteds unge mannskap viste seg llitt for rå og uferdig til å kunne matche en motstander som nektet å gi seg og som attpå til ble sterkere for hvert innbytte de foretok.

Han lar det likevel skinne igjennom at han er full av beundring for det urutinerte lagets vilje og evne til å følge Chelseas stjernegallleri nesten til døren.

Men den respekterte journalisten synes at også den tilreisende United-fansen bidro til at dette ble en forestilling vel verdt å huske:

– Det ble en livlig forestilling helt fra start av, eller rettere sagt helt fra det øyeblikk United-fansen på The Shed rullet ut et banner med teksten:

«Clattenburg – referee, leader, legend«.

– Så snart Chelsea ble liggende bakpå sang de «Time to blame the referee», fulgte opp med «Are you Torres in disguise,» da Dean Sturridge ramlet over ballen, og ga taktfast uttrykk for ønske om dommerbytte da Chicharito ble avblåst for offside: «We want Clattenburg!» ljomet over Stamford Bridge.

Daniel Taylor, The Guardian:

– Nok en forestilling som holdt på å ta pusten fra oss, men ved denne anledning bryr nok Chelsea seg lite om dommeravgjørelser de måtte mene gikk i Uniteds favør.

– Så mye har blitt skrevet etter søndagens kamp mellom de to klubbene, om dommer Mark Clattenburg og hva han angivelig sa til Mata og Mikel, at alle spørsmålene som ble stilt ved lagenes forsvarsspill nærmest har blitt overhørt. Men, det som ble prestert av de rekonfigurerte mannskapene onsdag kveld, var enda verre. Kvelden oste rett og slett av skjødesløshet.

– På bakgrunn av spillefordelingen fortjente Chelsea å gå videre, selv om de, i likhet med United, til tider gjorde seg skyldig i forferdelig forsvarsspill. Likevel, etter Nanis 3-2-scoring la de et voldsomt press på sine motstandere.

James Robson, Manchester Evening News:

– For andre gang på fire dager serverte Premier Leagues to toppklubber en thrillerforestilling som holdt tilskuerne fanget i åndeløs spenning fra begynnelse til slutt.

– Fem mål på søndag ble til ni onsdag kveld, i et oppgjør hvor Eden Hazards overtidsstraffe snudde det hele på hodet og nektet United lagets andre strake seier over Champions League-vinnerne.

– På en perfekt måte synliggjorde denne forestillingen årsaken til at Premier League er verdens mest populære liga – og det til tross for at det her handlet om Ligacup. Enda viktigere enn som så, ble dette den perfekte motgift mot all bitterheten og alle beskyldningene som har haglet i kjølvannet av søndagens kamp.

Mark Irwin, The Sun:

– Ni scoringer, ni gule kort, tre straffespark og en vill, vill kveldstund på Broen.

– Nå betyr kanskje ikke en seier i en 4. rundekamp i Ligacupen all verden når man er europacupvinnere. Likevel kommer Chelsea-fans til å feire den som om det skulle ha vært reprise på mai måned, ettersom resultatet gikk på bekostning av laget som ranet dem bare tre dager tidligere.

– Idet tre overtidsminutter var unnagjort, ledet United igjen 3-2, overbevist om at de nok en gang hadde vunnet på sine hardeste rivalers egen hjemmearena. Men så, før dommer Mason rakk å blåse for full tid, ble Ramires tatt av Wootton inne i straffefeltet, og dermed var alt igjen helt åpent.

– Uniteds unggutter, som allerede hadde gitt fra seg ledelsen tre ganger, var rett og slett ute av stand til å svare.