– Vurderer januarbud på Sancho og Braut Haaland

Flere United-journalister melder om mulig Sancho-bud allerede i januar, mens Daily Mirror også melder at et Erling Braut Haaland-bud kan være aktuelt.

The Guardians Jamie Jackson melder fredag ettermiddag at United vurderer et januarbud på Jadon Sancho.

Solskjær skal ha identifisert Sancho som et sommermål, men vil prøve seg på spillere i januarvinduet også om en tror det kan være en sjanse for å få noe til.

Sancho er en imponerende 19-åring, men det har vært litt småtrøbbel for han i Dortmund i det siste: han har blitt vraket og bøtelagt etter å ha kommet for sent tilbake til trening etter en landslagsperiode, før han nylig ble tatt av banen etter bare 36 minutter mot Bayern. Manager Lucien Favre kritiserte Sancho (slik sportsdirektør Zorc gjorde det etter bøteleggelsen), og gjorde det klart at Sancho ikke var skadet.

MULIG MÅL ALLEREDE I JANUAR: Jadon Sancho.

Samtidig som Jackson la ut sin artikkel, publiserte også Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell, en artikkel der han skrev at United vurderer januarbud på både Sancho og Erling Braut Haaland.

McDonnell skriver at United har fått høre at han kanskje kan være tilgjengelig i januar heller enn neste sommer. Det er en følelse i United at en kan utnytte problemene mellom Sancho og Dortmund, og at et januarbud kan passe alle parter.

Med Haaland håper United at spillerens relasjon med Solskjær kan gi dem et forsprang i kampen om å sikre seg stjerneskuddet.

Daily Mirror mener at spillerne fort til sammen kan koste 200 millioner pund.

MÅLFARLIG HERREMANN: Erling Braut Håland.