VIKTIG: Vi oppdaterer personvernerklæringen

I forbindelse med innføring av nytt lovverk knyttet til personvern, har Supporterklubben oppdatert sin personvernerklæring og andre rutiner.

De fleste har vel etter hvert fått med seg at EU har vedtatt et nytt regelverk for personvern. Dette gjelder selvsagt også for Supporterklubben og Travel, og dermed alle våre medlemmer.

For å tilpasse oss de nye reglene vil Supporterklubben heretter la medlemmene selv få bestemme hvilke kanaler vi skal benytte for å kunne nå dere.

Dette medfører at samtlige vil få opp ett «pop-up skjema» på skjermen. Dette må fylles ut for å gi samtykke til at vi for eksempel kan sende ut nyhetsbrev, ta kontakt via SMS og så videre. Via «Min side» vil du når som helst kunne gjøre endringer i dette samtykket.

Sjekk våre personopplysninger

OBS: I det samme «pop-up skjemaet» ber vi deg også sjekke at vi har registrert riktige personopplysninger på deg.

Parallelt med implementeringen av det nye regelverket, har vi oppdatert vår egen personvernerklæring som du finner her

P.S.: Vi håper selvsagt at så mange som mulig fortsatt ønsker at vi skal kunne nå våre medlemmer med relevant informasjon. Vi vil derfor sette stor pris på det dersom alle samtykker til alt. Vi gjengjeld lover vi å ikke sende for mye – men riktig – informasjon om våre tilbud/nyheter/effekter med mer når anledningen passer seg.