DE UTLÅNTE: Se video av Januzajs Dortmund-debut, og les ellers om de andre utlånte United-spillerne.

United vant mot Liverpool, og det var jo selvsagt det viktigste denne helgen, og noe vi nok kan leve på i alle fall frem til tirsdagens Champions League-kamp.

Men det var ikke det eneste som skjedde på lørdag, for noen av våre utlånte var også i aksjon.

Aberdeen 2-1 Celtic

Tyler Blackett spilte hele oppgjøret for Celtic, som hadde sin tøffeste ligakamp hittil denne sesongen mot Aberdeen. Celtic så ut til å få kontroll på kampen da Aberdeen fikk en spiller utvist, men så scoret hjemmelaget i sluttminuttene, og det ble et skuffende tap for Deilas mannskap.

Blackett skal ha spilt venstreback, og skal ikke ha hatt noen god kamp. Samtidig ser det ut til at en del Celtic-fans mener at andre var verre, og at Blackett snart vil flyttes inn i midtforsvaret når alle er tilgjengelige.

Hannover 2-4 Borussia Dortmund

Adnan Januzaj startet kampen på benken, men kom innpå med en halvtime igjen. Stillingen var da 2-2, så håpet var at belgieren skulle bidra til å sende Dortmund i føringen igjen, og når en ser på sluttresultatet så kan en jo si at det fungerte.

Han var riktignok ikke involvert i målene, men innhoppet skal ikke ha vært så verst likevel.

Preston North End 1-2 Derby County

Preston signerte noen nye angripere rett før deadline, men Will Keane startet likevel her mot et Derby-lag som hittil i år hadde underprestert. Rams overbeviste endelig litt, og to Chris Martin-mål gjorde at de ledet 2-0 til pause. Etter 55 minutter ble Keane byttet ut, men uten at det hadde noe særlig effekt, for reduseringen kom ikke før kampen bortimot var over.

Keane skal ikke ha hatt en god dag på jobb, og trenger nok snart å imponere om det skal bli særlig med spilletid for Preston.

keane2
SKUFFENDE: Will Keane.

Barnsley 4-1 Swindon Town

Joe Rothwell var ikke med i kamptroppen, mens Ben Pearson spilte hele oppgjøret da Barnsley smadret Swindon 4-1 hjemme på Oakwell.

Pearson og Barnsley spilte en god kamp. Det ble ingen mål eller målgivende på midtbanespilleren, men han kunne fått det da han serverte lagkamerat Ryan Williams, men Williams’ avslutning var ikke god nok. Yorkshire-avisa The Star (som ikke må forveksles med den nasjonale tabloiden) gir Pearson spillerbørskarakter 8 for innsatsen.

Pearson fikk også et gult kort tidlig i kampen.

Bradford City v Barnsley - Sky Bet League One
GOD: Ben Pearson.

Newport County 1-2 Morecambe

Målvakt Kieran O’Hara var ubenyttet reserve for Morecambe borte mot Newport, noe som var som ventet siden han kun er hentet inn som backup på grunn av skadesituasjonen.

Motherwell 1-1 Ross County

Liam Grimshaw fikk sin Motherwell-debut da han kom inn de siste fem minuttene (pluss overtid) i hjemmeoppgjøret mot Ross County. På det tidspunktet var stillingen 0-1, og Motherwell utlignet kort tid før sluttsignalet gikk.

Grimshaw var involvert i oppbygningen av det flotte angrepet som ga seier, så derfor velger vi selvsagt å gi mesteparten av æren til United-spilleren.

Manchester United v Tottenham Hotspur: U21 Premier League
GRIMSHAW: Debuterte for Motherwell.