– Vi vurderer spillerkjøp

Sir Alex i tenkeboksen etter Darren Fletchers sykdom. Les hva manageren sa fredag formiddag.

Dimitar Berbatov spilte sist for United da det ble 1-2-tap hjemme for Crystal Palace i ligacupen.

I serien har han kun startet én kamp og kommet innpå som innbytter fire ganger.

Men nå skal han være klar igjen.

– Rafael i trening igjen

– Berbatov er klar. Rafael er også tilbake i trening, men Darron Gibson skal være ok selv om han fikk en smell for reservene torsdag, sa Ferguson ifølge manutd.com på den siste pressekonferansen før søndagens bortekamp mot QPR.

– Når det gjelder Darren Fletcher så gjorde det medisinske teamet vårt en rett avgjørelse. Hans helse er aller viktigst. Han har ikke trent med oss, men derimot vært på sykehus de siste dagene. Nå skal han hvile. Han er et stort tap. Han er en fantastisk proff, og det er ikke lett å erstatte et sånt tap.

– Vi vil imidlertid se på situasjonen nå. Forhåpentligvis kommer Fletcher tilbake, selv om det selvsagt vil ta litt tid og det er umulig å si når det kan skje.

Ifølge BBCs Matt Slater (på twitter) skal Ferguson imidlertid ha lagt til at de fortsatt kun vurderer de alternativene som står høyest på lista. Er ikke de aktuelle, vil de heller ikke foreta seg noe.

– Og foreløpig ser det ikke ut som om noen av dem er tilgjengelig, sa Sir Alex.

Skotten skal også ha understreket at United ønsker å skrive ny kontakt med Paul Pogba, men at spillerens agent krever at franskmannen får enda høyere lønn.

Manageren tror bortekampen mot QPR blir tøff.

Etter at London-laget forsterket laget med seks spillere den siste uka i august har de kun tapt en hjemmekamp, og det var et 2-3-tap mot Manchester City.

– Men vi pleier å gjøre det bra der. Forhåpentligvis fortsetter det. Jeg har alltid trivdes der. Det er en god atmosfære, og de har gjort det bra i år. De har gitt seg selv en sjanse til å overleve ved å investere i spillere, sier han.

Ute hele jula?

Når det gjelder Tom Cleverley tør midtbanespilleren selv ikke å sette en dato for når han vil være tilbake i spill.

– Nå handler det kun om å jobbe hardt og gjøre det fysioterapeutene sier. Så får vi sette tidspunkt for comeback om et par uker, sier Cleverley ifølge Sky Sports.

Skal man tolke uttalelsen om at man først vil se på når han kan spille» om et par uker», betyr det at han tidligst vil kunne være tilbake i spill igjen en gang i løpet av januar.