– Vi er kvitt sperren

Roberto Martinez tror Wigan kan ta klubbens første poeng mot Manchester United noensinne når klubbene møtes onsdag.

Ondsag kveld er det duket for kamp mellom Wigan og Manchester United på DW Stadium. Siden de to klubbene møttes for første gang høsten 2005, står United med 14 strake seiere (hvorav 13 i ligasammenheng) og en målforskjell på 46-4.

Wigan har imidlertid vært i brukbar form den siste tiden, og tatt 13 poeng på de ni siste kampene. De slo blant annet Liverpool på Anfield, mens kun en overtidsscoring av Juan Mata forhindret poeng på Stamford Bridge i helgen.

Wigan-manager Roberto Martinez tror nå at Wigans gode erfaringer fra kampen mot Liverpool og Chelsea kan hjelpe dem til å overvinne United-komplekset.

– Prestasjonene våre på Anfield og Stamford denne sesongen har gjort at vi har kvittet oss med denne sperren, sier Martinez til SkySports. – Mot Manchester United må man være perfekt, og vi vet at vi kan være perfekte mot disse lagene.

– Vi har vært i stand til å spille på et svært høyt nivå i de siste ni kampene, og det er det som gjør meg mest glad. Det viser at denne gruppen er klare til å konkurrere mot hvem som helst.

Han er imidlertid klar over at det er en tøff oppgave som venter onsdag.

– Vi møter mesterne må, og laget som er i best form i ligaen. Det er en stor anledning for oss. Det er derfor vi ønsker å spille i denne ligaen, forteller han.