– Vi var ikke påskrudd

Ashley Young beklaget til fansen etter kampen og forteller om et lag som ikke var helt på. Videre forteller han at det er mulig å hente tolv poeng på de fire siste kampene.

Ashley Young ble bedt om å oppsummere fadesen mot Everton etter kampen av MUTV.

– Skuffende. Veldig skuffende. Etter midtuken ville vi vinne her og vi hadde en god mulighet til å komme oss lengre inn i topp fire, men vi var ikke påskrudd da fløyta gikk. Rett og slett skuffende, sa Ashley Young etter Everton-tapet. 

– Hvorfor? 

– Jeg vet ikke, det kan være mye forskjellig. Det er et vanskelig sted å komme til, men jeg vil beklage til supporterne. Nå kommer derbyet mot City på onsdag og jeg tror vi klarer å gi mer da. Hvis man ikke klarer å motivere seg for et Manchester-derby, klarer man ikke å motivere seg i det hele tatt, og jeg er sikker på at spillerne er klare til onsdag.

Les også: Dette har ikke skjedd på over 20 år.

Med null poeng fra Goodison Park ser det mørkt ut for topp fire, men det er fortsatt håp ifølge kapteinen.

– Det er fire kamper igjen, det vil bli vanskelig, men det er fire kamper vi kan vinne. Se tilbake til hvor vi var i oktober. Hadde vi fått muligheten til å ende med disse poengene da, ville vi tatt det. 

Som Ole Gunnar Solskjær også gjorde i sitt intervju etter kampen, ga Young ros til supporterne som støttet spillerne gjennom hele kampen.

– Fansen var fantastiske, det har de vært hele sesongen. Når ting er tøft fortsetter de å synge med oss, og jeg håper de også gjør det mot City på onsdag.