– Vi var fantastiske etter pause

United-manager Ole Gunnar Solskjær skryter av angrepet og nykommerne etter en fabelaktig 2. omgang.

Manchester United fikk en drømmestart på den nye sesongen med 4-0-seieren mot Chelsea. Etter en rufsete 1. omgang hevet United seg flere hakk etter hvilen og straffet Chelsea nådeløst på kontringer.

Les også: Kampreferat: Tre poeng, fire mål, en perfekt start

– Vi var heldige

United-manager Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på sin begeistring over det laget hans presterte etter hvilen.

– 2. omgang var fantastisk. Vi viste at vi var trygge med ballen, men vi var heldige før pause. Så la vi igjen nervene i pausen og hevet oss, sier Solskjær til Sky Sports.

Til pressen utdypet han etter kampen.

– Vi er langt i fra ferdig vare. 1. omgangen viste det. Vi var litt heldige da. Det er en masse ting vi kan bli bedre på.

– Vi må spille bedre enn dette for å ta poeng mot veldig mange lag.

– Vi kunne likevel ikke drømt om eller forventet noe mer enn 4-0. Samtidig var dette den første kampen. Da handler det om å vinne, å ta poengene. Men prestasjonen etter pause var veldig gledelig.

– Vi vet samtidig at dette bare er starten. Vi vet at vi har samhandling som det må jobbes med, men desto mer vi gjør det jo mer vil vi forbedre oss.

FEIRINGEN VI GJENKJENNER: Slik så Ole Gunnar Solskjær stort sett ut etter United-kampene i de første månedene som manager. Søndag var feiringen tilbake på Old Trafford.

United-manageren så laget sitt slite tungt innledningsvis i åpningskampen mot Chelsea. Gjestene fra London dominerte stort innledningsvis og Tammy Abraham traff stolpen før fem minutter var spilt.

United trengte noe som kunne heve troen og selvtilliten i gruppen og da Kurt Zouma felte Marcus Rashford fikk United akkurat den håndsrekningen som trengtes. Rashford satte selv straffesparket sikkert i mål og roet de mest frynsete United-nervene.

– Det var derfor vi kjøpte ham

4-0 gjenspeiler ikke det rette kampbildet, for United hadde mer enn nok med å forsvare seg før pause.

Bakerst viste David de Gea klasse og nykommerne Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka var bunnsolide da det stormet som verst.

Solskjær var imponert, men ikke spesielt overrasket over Maguires strålende United-debut på Old Trafford.

– Harry Maguire gjorde akkurat det vi kjøpte han for. Han var rolig med ballen, og ga oss balanse. Han, Victor og David var solide og med to unge backer som ønsker å gå frem ser det bra ut, sier Solskjær.

Etter et overgangsvindu der mange etterlyste flere United-kjøp viste alle tre nykommerne at de kan bli Old Trafford-yndlinger på rekordtid.

Etter at Marcus Rashford (2) og Anthony Martial hadde besørget 3-0, fastsatte innbytter Daniel james sluttresultatet til 4-0.

Som innbytter, er det noe spesielt å score i Old Trafford-debuten. Det vet Ole Gunnar Solskjær alt om. Han scoret selv som innbytter i United-debuten mot Blackburn i 1996.

Eivind B. Holth og Dag Langerød rett etter kampen: