– Vi ønsker å kjempe om en topp tre-plassering

Den dobbelte verdensmesteren Tobin Heath er nok ventet å bli Uniteds førstevalg på høyrekanten denne sesongen, men Kirsty Hanson viste i 5-2-seieren mot Birmingham at hun ikke har planer om gi fra seg plassen uten kamp.

Etter en skuffende førsteomgang hvor det stod 2-2, hvor det egentlig ikke var bra nok verken offensivt (til tross for de to målene) eller defensivt, så slo United tilbake i andreomgangen og vant 5-2, og Hanson var en viktig del av det.

Hun hadde den målgivende pasningen til Uniteds 3-2-scoring, før hun selv scoret både 4-2 og 5-2.

Etter kampen var hun lettet over at førsteomgangen ikke kostet United poeng.

– Vi trengte de tre poengene. Førsteomgangen var ikke god nok i det hele tatt, vi var ikke på det nivået vi forventer, og vi slapp inn dumme mål, sa skotten til MUTV.

Etter at det forrige sesong i stor grad handlet om å tilpasse seg toppdivisjonen, virker det som United er langt tydeligere denne sesongen på at en har større ambisjoner enn som så.

STONEY VAR IKKE FORNØYD: Kirsty Hanson sier at de fikk beskjed om at det som ble gjort i førsteomgangen mot Birmingham ikke var godt nok.

En topp tre-plassering vil gi Champions League-plass, og det er ventet at disse plassene går til Arsenal, Chelsea og Manchester City, men kanskje kan United utfordre om disse plassene om en fortsetter som i andreomgangen?

– Vi snakket sammen i pausen, og vi måtte få de tre poengene, for vi ønsker å kjempe om en topp tre-plassering, og prestasjonen i førsteomgangen var virkelig ikke på topp tre-nivå.

– Casey sa at det ikke var godt nok, og at vi måtte ut på banen for å kjempe, og at vi trengte de tre poengene. Vi må holde bedre på ballen, for vi mistet den litt for mye i andreomgangen, men vi fikk målene [vi trengte], så det er herlig.

Ikke godt nok

At manager Casey Stoney ikke var fornøyd var helt tydelig. Hun gjorde nemlig et trippelbytte i pausen på stillingen 2-2, hvor blant annet de to målscorerne (Jane Ross og Katie Zelem) ble tatt av banen.

– All ære til Birmingham, de jobbet hardere enn oss, og de så ut til å ha litt mer «fight» i seg enn oss i førsteomgangen, og det er ikke godt nok i denne fotballklubben.

– Det positive var at reaksjonen i andreomgang var strålende, sa Stoney.

EN SKYGGE AV SEG SELV: United imponerte ingen i førsteomgangen, men i andreomgangen var det langt bedre.