Vi fulgte landskampene

Flere United-spillere var involvert i tirsdagens landskamper. Vi fulgte utviklingen LIVE.

Flere United-spillere var i aksjon under landskamper fredag, og tirsdag er det duket for flere. United.no følger tirsdagens VM-kvalifiseringskamper og privatlandskamper og du kan følge kampene LIVE i bunnen av denne saken.

Det viktigste er selvsagt VM-kvalifiseringskampene, der vi har to spillere involvert. Patrice Evras Frankrike tapte fredag 2-0 mot Ukraina, og VM-deltakelsen henger dermed i en tynn tråd før tirsdagens returkamp hjemme i Frankrike. Hjemmefansen er garantert nervøse når returoppgjøret spilles på Stade de France, og skulle ikke franskmennene klare å kvalifisere seg så blir VM 2014 spilt uten Frankrike for første gang siden mesterskapene i 1990 og 1994. Nani & Co vant 1-0 over Sverige fredag etter en ikke overraskende Ronaldo-scoring. Tirsdag tar Sverige imot Portugal på Friends Arena i Solna, og med portugisisk mål i returoppgjøret må Sverige ha tre mål for å gå videre. Sverige v Portugal-kampen starter kl.20.45, og et kvarter etterpå starter Frankrike v Ukraina.

England spiller tirsdag privatlandskamp mot Tyskland på Wembley Stadium. Og etter en frustrerende aften da de tapte 2-0 mot Chile fredag, er det Chris Smalling, Tom Cleverley og Wayne Rooney av United-spillerne som skal i aksjon tirsdag. Marouane Fellaini møter så Shinji Kawaga når Belgia tar imot Japan under en privatlandskamp. Begge kampene starter kl.21.00 tirsdag.

Liveoppdatering

22.55: Kampreferat Belgia 2-3 Japan.

22.52: Kampreferat Frankrike 3-0 Ukraina.

22.51: Kampreferat England 0-1 Tyskland.

22.50: Kampreferat Sverige 2-3 Portugal.

22.40: MÅL BELGIA! Toby Alderweireld setter inn 2-3 til Belgia.

22.30: MÅL FRANKRIKE! Husyev med selvmål da han prøver å få ut et skutt mot lengste stolpe, men er uheldig og setter den i eget mål. Stillingen er nå 3-0 til Frankrike.

22.29: Bytte England: Ross Barkley kommer inn for Rooney.

22.28: MÅL JAPAN! Japan øker ledelsen til 3-1 med 17 minutter igjen å spille.

22.27: Kjempesjanse for England og Sturridge etter en passning fra Rooney. Men Sturridge klarer ikke å få ballen med seg.

22.23: Bytte England. Jack Wilshere kommer inn for Tom Cleverley.

22.21: MÅL PORTUGAL! Sveriges VM-håp ser ut til å falle i grus takket være en mann, Christiano Ronaldo. Portugiseren løfter ballen forbi den svenske keeperen som har kommet ut fra streken, og kan sette ballen i et tomt mål.

22.20: MÅL PORTUGAL! Ronaldo svarer på tiltale og viser at han også kan levere varene i kveld. 2-2 på Friends Arena.

22.15: MÅL SVERIGE! Zlatan banker ballen i mål under muren og setter inn 2-1 til Sverige. Svensken er virkelig i slaget, og Friends Arena koker nå.

22.13: MÅL JAPAN! Honda setter inn 2-1 til Japan og øker ledelsen over Belgia.

22.12: Ukrainske Yevhen Khaceridi får rødt kort (to gule) etter en takling på Franck Ribbery.

22.11: MÅL SVERIGE! Zlatan Ibrahimovic setter inn utlikningsmålet for Sverige, men mangler fortsatt to mål vår å sikre seg en VM plass.

22.05: Bytte Belgia: Marouane Fellaini kommer inn for Hazard.

22.05: Bytte Tyskland: Mats Hummels og Marcell Jansen kommer inn for Jerome Boateng og Marcel Schmelzer.

22.00: Vi håper på en bedre omgang for Smalling, Cleverley og Rooney på Wembely når andre omgang strakt settes i gang.

22.00: Sør Afrika vant 1-0 over Spania i Johannesburg.

21.56: Romania v Hellas ender 1-1 og grekerne kvalifiserer seg dermed til VM.

21.53: MÅL PORTUGAL! Kjempesjanse til Sverige hvor Zlatan legger inn til Elm, men det er Portugal som trekker det lengste strået og tar ledelsen på Friends Arena etter scoring av Ronaldo. Sverige må nå score tre mål for å henge med.

21.52: Ronaldo med et skydd rett på Isakson fra fem meter, men portugiseren er offside.

21. 49: Sverige v Portugal er i gang igjen.

21.47: Første omgang er over hos England v Tyskland, Frankrike v Ukraina og Belgia v Japan.

21.46: Bra forsøk fra Steven Gerrard, men ballen havner over mål.

21.40: MÅL TYSKLAND! Men så snur Tyskland stemningen på Wembley med et typisk engelsk-mål. Per Mertesacker header ballen nydelig i mål og Joe Hart klarer ikke å redde denne gangen.

21.40: MÅL JAPAN! Yoichiro Kakitani setter inn utlikningsmålet, og stillingen er 1-1.

21.38: Lite nytt å melde fra privatlandskampen mellom England v Tyskland på Wembley.

21.35: MÅL FRANKRIKE! Karim Benzema setter inn Frankrikes andre mål etter 33 minutter spilt.

21.27: Elmander ligger nede og vrir seg i smerte. Utfra reprisen ser vi at Pepe feller han stygtved å sette knottene i leggen/kneet.

21.27: Ronaldo har vært veldig frempå de siste minuttene. Portugal kommer til en enorm sjanse da RRonaldo slår et innlegg til Almeida som header fra fem meter, men går like utenfor.

21. 24: Rooney forsøker å heade i Tysklands mål, men ballen går over.

21.23: MÅL FRANKRIKE! Sakho er våken på en retur fra keeperen og setter den rett i mål.

21.20: Ronaldo ser ut til å klage over lagkameratene og dommeren, ikke ulik fra forrige kamp. Men superstjernen viser hva han kan, og kommer til to brukbare sjanser. Den første går utenfor mål, mens den andre reddes enkelt av Isaksson.

21.15: MÅL BELGIA! Kevin Mirallas setter inn 1-0 til Belgia etter drøye kvarteret spilt.

21.15: Sverige prøver å legge press på Portugal, men gjestene lar seg ikke stresse. De svenske spillerne jobber knallhardt ute på banen.

21.07: Gult kort til Ukrainas Ruslan Rotan.

21.00: Stor sjanse til Portugal hvor Bruno Alves er fremme og header, og Isaksson må ut i en full strekk for å redde til corner.

21.00: Sverige v Portugal har spilt snaue kvarteret, mens England v Tyskland, Frankrike v Ukraina og Belgia v Japan er klare for avspark.

20.35: Velkommen til livedekningen! Det blir meldt at Chris Smalling og Tom Cleverley starter i midtforsvaret for England, mens Wayne Rooney også spiller fra start. Patrice Evra spiller også fra start for Frankrike. Shinji Kagawa fra start for Japan, mens Fellaini starter på benken.