– Vi føler oss akkurat som dere. Ingen unnskyldninger. Beklager

Her er noen av spillernes reaksjoner etter det stygge 1-6-tapet mot Tottenham.

Luke Shaw, Scott McTominay, Marcus Rashford, David de Gea og Harry Maguire lover bedring etter det pinlige 6-1-tapet for Tottenham.

LES OGSÅ:
Solskjær: – Hvis han var min sønn, ville han levd på vann og brød i to uker
Mourinho: – United kan i alle fall ikke klage på VAR

Shaw: – Spillerne har skylden

Etter kampen tok trener Ole Gunnar Solskjær på seg mye av skylden for det pinlige tapet. Nordmannen påpekte blant annet at ettersom han er den som velger laget, er det han som har ansvaret.

Venstreback Luke Shaw mener derimot er byrden ligger på alle dem som var ute på matta på Old Trafford.

– Vi får taktikken før kampen, og alle spillerne får ansvarsområder. Men når du er på banen, er det ikke så mye manageren får gjort. Vi spillerne må holde en høy standard. 

– Jeg synes at uansett hvem som er på banen, må de ta ansvar, uansett hvem de er, og uansett hva stillingen er, sier Shaw.

SLET: Luke Shaw hadde – som flere av sine lagkamerater – en kamp under pari mot Tottenham. Blant annet kunne han blitt utvist etter en stygg felling av Lucas Moura.

Shaw mener tapet skyldes et United-lag som ikke var påskrudd, og ikke at laget måtte spille med ti mann i 60 minutter, etter at Anthony Martial ble utvist.

– Jeg synes det var mangel på konsentrasjon og for mye slurv. Vi gjorde en feil, så en annen og så enda flere, som ga dem sjanser og mål til å snu kampen. Det røde kortet hjalp ikke, men jeg tror vi sovnet allerede etter det første målet.

Dermed ble det et særdeles smertefullt tap for 25-åringen og hans lagkamerater.

– Det gjør veldig vondt. En klubb som Manchester United skal ikke tape, men å tape på denne måten gjør vondt. Det er på en måte flaut fordi jeg føler at vi sviktet mange som så på hjemmefra. Vi sviktet oss selv og staben og det gjør vondt.

McTominay: – Verste følelsen jeg noen gang har hatt

Scott McTominay kom inn etter pausen, da kampen i stor grad allerede var avgjort.

I et intervju med MUTV (gjengitt av Manchester Evening News), lover skotten at United skal revansjere seg etter en kamp han mener var langt fra bra nok.

– Tro meg når jeg sier at noe vil bli gjort med det. Når vi kommer tilbake (fra landslagspausen) vil alle være veldig fokusert på det vi må gjøre den neste delen av sesongen, sier den skotske landslagsspilleren og fortsetter:

– Det må ordnes. Premier League har så høyt nivå nå, og et slikt resultat gjør veldig vondt.

NEDTUR: Scott McTominay scoret da Brighton ble slått i midtuka. Oppgjøret med Tottenham ble en stor nedtur for midtbanespilleren og hans lag. McTominay startet kampen på benken.

Nå handler det om å løfte hodet og komme seg opp igjen på hesten, ifølge McTominay.

– På innsiden er det den verste følelsen jeg har hatt noen gang. Men slik er fotballen. Man må akseptere det og komme seg videre, stikke frem brystet og ikke dukke unna ansvar. 

De Gea: – Beklager

David de Gea har nå vært med på to 1-6-tap på Old Trafford.

Han var nemlig den eneste som også spilte i 1-6-tapet mot Manchester City i 2011, og selv om han ikke er hovedgrunnen til at det ble seks baklengsmål, så er det nok aldri hyggelig for en keeper å hente seks baller ut fra nettet.

De Gea la ut et bilde på Instagram som på fint vis illustrerer hvor tungt det var, med følgende beskjed til supporterne:

– Vi føler oss akkurat som dere. Ingen unnskyldninger. Beklager.

View this post on Instagram

We feel exactly like you. No excuses. Sorry

A post shared by David De Gea (@d_degeaofficial) on

Rashford: – Jeg beklager så mye

Også Marcus Rashford har luftet sine tanker etter kampen. Engelskmannen fikk vanskelige arbeidsforhold etter at angrepskamerat Anthony Martial ble sendt i dusjen, og dermed kunne han ikke bygge på scoringen fra forrige ligakamp, mot Brighton.

TILBAKESLAG: Hvis United var på vei til å reise seg igjen etter en tung sesongstart, ble de slått ned i bakken igjen av Tottenham.

På sin Twitter-konto beklager United-angriperen på vegne av sitt lag.

– Først og fremst er jeg United-fan. Dette er klubben min. Jeg er så stolt over å spille i denne drakten. Men det finnes ingen unnskyldninger, dette er rett og slett ikke godt nok, skriver Rashford og fortsetter:

– Til hver og en supporter som så på i dag: jeg beklager så mye. Dere fortjener så mye bedre enn dette.

Lynvingen forteller at han egentlig ville holde seg unna sosiale medier, men at supporterne fortjener å høre fra ham, også når ting går trått.

Også Rashford lover bedring.

– Jeg føler meg forferdelig, men jeg lover dere at vi kommer til å gjøre det bedre.

Maguire: – Vi må stå sammen

Lagkaptein Harry Maguire unnskylder seg også for lagets prestasjon, etter en kamp der han og hans forsvarskolleger nok vil få mye kritikk for sine involveringer i flere av Tottenhams mål.

– I dag var virkelig uakseptabelt. Vi beklager til fansen, dere fortjener så mye bedre. Det finnes ingen unnskyldninger, skriver Maguire på sin Instagram-profil.

Etter landslagspausen dundrer sesongen videre med uforminsket kraft. Etter bortekampen mot Newcastle er Uniteds seks neste motstandere PSG, Chelsea, RB Leipzig, Arsenal, Basaksehir og Everton.

Maguire sier at det nå handler om å komme seg opp igjen på hesten så fort som overhodet mulig.

– En ting som er sikkert er at vi vil gjøre alt for å gjøre dette godt igjen. Vi har det alle vondt nå, men dette er starten på en lang sesong med mye å spille for, sier United-kaptein, som nå maner til samling i bunn:

– Vi må stå sammen.

Har du også lest dette?