– Vi blir bare bedre og bedre

Har snakket i forkant av kampen mot AC Milan.

Lørdag kveld spiller United sin siste treningskamp for sommeren, før Premier League sparkes i gang mot Chelsea om en drøy uke. 

Det blir spennende å se hvilke lag United-manageren velger i lørdagens kamp. Han har tidligere annonsert at de som starter mot AC Milan fort kan være de som også starter mot Chelsea neste søndag.

Kristiansunderen har snakket om hva han vil se i kampen mot det italienske laget.

– Vi vil ha en ordentlig treningskamp før sesongen starter og det vil AC Milan gi oss. De har kvalitetsspillere over hele linjen og de er et meget godt lag.

Grunnlag

Selv om United har vunnet samtlige fem oppkjøringskamper så langt denne sommeren er Solskjær klar på at det ikke det som gjelder.

– Sesongoppkjøringen handler om å legge grunnlaget for den kommende sesongen, og vi har gjort det veldig bra. 

– Vi har vunnet fem kamper, men det er egentlig ikke poenget. Du vil legge noen prinsipper, finne ut av hvordan du vil spille og jobbe med det fysiske.

– Vi ser bare bedre og bedre ut.

FORNØYD: United blir bare bedre og bedre i følge sjefen selv.

United-manageren gleder seg til sesongen starter og sier det er da vi får se hva spillerne virkelig er laget av.

– Vennskapskamper er vennskapskamper, men det er når vi begynner å spille om poeng igjen du får se hvor gode spillerne er.

– Det er da de er nødt til å løpe en ekstra kilometer, ofre kroppen sin for å blokkere og ofre nesen sin for å score mål. Det er det som gjelder.

– Kan bli klar

Alexis Sánchez skadet seg under Copa América tidligere i sommer og har kun trent fem dager, men kan likevel bli klar til serieåpningen.

– Han har bare trent fem dager, mens resten av laget har trent i fem uker. Det betyr at han må trene litt mer for å ta igjen de andre, men han er ikke så langt unna.

Han utelukker ikke at Sánchez kan bli involvert mot Chelsea.

– Vi får se, du vet aldri i fotball.

NÆRMER SEG COMEBACK: Alexis Sánchez kan være i troppen til Chelsea-kampen.

Sammen med Sánchez er heller ikke Paul Pogba, Romelu Lukaku, Matteo Darmian og Joel Pereira med i troppen som skal møte AC Milan.

Les også: Pogba står over generalprøven