Verden er rød!

Dere kan ha noen små deler av Manchester, City. Vi har hele verden!

Det kommer sikkert ikke som noe sjokk. Flere ganger har United blitt nevnt som klubben med flest supportere i verden. Da knuser vi selvfølgelig også Manchester City.

Sky Sports har sjekket ut hvem av klubbene som er størst i hvilke områder, og ikke overraskende kommer United best ut i nesten alle land. Saken viser at begge klubbene tiltrekker seg enorm interesse på sosiale medier.

De lyseblå rivalene er imidlertid laaaaangt unna United, som har over 104 millioner følgere på Facebook, Twitter og Instagram. Det er nesten 30 millioner mer enn Storbritannias befolkning.

City derimot, har «kun» 35 millioner følgere.

LES OGSÅ: Mer enn en treningskamp

Det er faktisk kun fem land i verden hvor City virker å være mer populære enn United: Brasil, Chile, Guatemala, Monaco og Romania. For Uniteds del kommer cirka 33 prosent av følgerne fra Storbritannia og drøyt ni prosent fra USA. Så følger Nigeria, India og Sør Afrika.

På spillerfronten er det imidlertid Sergio Agüero som har flest følgere fra de to klubbene, etter at Wayne Rooney dro til Everton. Deretter følger Paul Pogba, David de Gea, Juan Mata, Marouane Fellaini og Kevin de Bruyne.

Natt til fredag møtes rivalene i Houston. Vinner vi?