Våre vurderinger om laget mot Granada

Første kamp av to i kvartfinalen i Europa League, og akkurat det var noe Ole Gunnar Solskjær understreket på onsdagens pressekonferanse – at oppgjøret i Spania kun er første omgang av to mot spanske Granada.

Det spanske laget ligger på 9. plass i La Liga så langt, og slo ut italienske Napoli (imponerende) før de så vidt klarte å ta seg videre mot Molde (ikke fullt så imponerende) i forrige runde.

Det er et lag som for en liten måned siden slo Real Sociedad – laget United ganske enkelt slo ut for to runder siden – 1-0 hjemme, men samtidig ligger de ni poeng bak Sociedad i ligaen.

Det er altså nivået som venter Solskjærs United – før de så søndag skal ut i en viktig kamp borte mot Tottenham, en kamp hvor vi tror både Solskjær og spillerne vil ha revansje i etter 1-6-tapet som sved så fælt tidlig i sesongen.

United.no tror laguttaket i Spania blir av det sterke slaget, men at United vil hvile et par mann – og også bruke byttene hvis det lar seg gjøre i 2. omgangen, for å være best mulig stilt før søndagens kamp mot Spurs.