Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23: Premier League 2

– Bør beholde plassen på laget

Her er oversikten over hvordan det gikk med våre utlånte denne midtuka.

Rangers 2-0 St Johnstone

Reece Devine har nesten ikke fått muligheten for St Johnstone de siste månedene, etter at han i starten gjorde en respektabel jobb i Perth-klubben.

Den dobbelte cupmesteren fra i fjor har slitt tungt denne sesongen, og ligger helt nederst i den skotske ligaen, og da var det åpenbart på tide å prøve noe nytt da de møtte den regjerende seriemesteren på Ibrox, og Devine fikk sjansen – og spilte hele kampen.

Ut fra det vi kan lese så gjorde han en ganske bra kamp, og St Johnstone-fanzinen Blue Heaven gir på Twitter uttrykk for at Devine bør beholde plassen på laget. Han var også nær en scoring ved en anledning, men det ble altså ingen mål verken for han eller lagkameratene, og de forblir nederst på tabellen litt til.

Norwich City 0-2 Aston Villa

Norwich tapte i helga mot United, og tirsdag kveld ble det et nytt tap for Norwich, som i likhet med United har vært rammet av coronaviruset.

Det endte 0-2 på Carrow Road mellom Norwich og Aston Villa.

Brandon Williams spilte hele kampen på venstrebacken for Norwich, og leverte vel verken spesielt mye bedre eller dårlige enn resten av laget. Eastern Daily Press gir ham karakteren i sin spillerbørs etter kampen, som er bedre enn tre spillere (4), dårligere enn tre (6) og likt med seks spillere.

Williams pådro seg også et gult kort.

Axel Tuanzebe kom innpå i det 88. minutt etter at stillingen allerede var 2-0, og kan vel ikke akkurat sies å ha hatt noen stor påvirkning på seieren. Det har ikke blitt mye spilletid for Tuanzebe under Steven Gerrard hittil, men det er jo lov til å håpe at det forandrer seg.

Arsenal v Norwich City - Premier League
TAPTE IGJEN: Brandon Williams og Norwich.

Linares Deportivo 2-1 Alavés

Et Copa del Rey-oppgjør mot Linares fra nivå tre skulle vel strengt tatt vært ganske enkel match for Alavés, men det ble det ikke.

De slo nemlig Alavés ut etter å ha vunnet 2-1 på hjemmebane mot La Liga-laget.

Facundo Pellistri startet på benken for Alavés, men kom innpå til pause siden de lå under. Med Pellistri på banen kom utligningen (så vidt vi kan se var han ikke involvert i målet), men Linares hadde mer på laget, og senket Alavés med noen minutter igjen.

Deportivo Alaves v Elche CF - La Liga Santander
TAPTE: Facundo Pellistri og Alavés. Her fra en kamp mot Elche i oktober.

Marine 3-1 Runcorn Linnets

Målvakten Dermot Mee har gått på et korttidslån til Runcorn Linnets (nivå åtte), og tirsdag kveld tapte Linnets borte mot Marine.

Det skjedde etter tre ganske raske Marine-mål.

Det første og det siste målet kom etter frispark inn i feltet (det første gikk hele veien og inn i mål), mens det andre kom etter en høy ball inn i feltet, men vi har foreløpig ikke sett noen indikasjoner på at det var Mees feltarbeid som sviktet.

Mee debuterte i helga med et 1-1-oppgjør mot Glossop North End.