– Van Gaal er rett mann

Arjen Robben mener United gjør et godt valg, dersom de velger å gå for Van Gaal.

Robben spilte litt mindre enn to sesonger under Van Gaals ledelse i Bayern München, og vingspilleren sier at manageren kan ta mye av æren for at han er den spilleren han er i dag.

Gir tillit

Van Gaal hentet Robben fra Real Madrid i 2009, og ga han en viktig rolle i den tyske storklubben. Også etter at han tok over det nederlandske landslaget har han fortsatt å gi tillit til 30-åringen.

– Jeg skylder Van Gaal mye – han hjalp meg som spiller. Selv i de tidene jeg ikke fikk spille så mye i Bayern, så fortsatte han å velge meg for Nederland. Det at han hadde troen på meg, gjorde at jeg spilte noen av de beste kampene jeg har spilt i hele mitt liv, sa Robben.

Skaper godt miljø

Den tidligere Chelsea-spilleren mener at den tilliten Van Gaal gir spillerne sine, kombinert med den strenge disiplinen, gjør han til den perfekte manageren for United.

– Jeg var ikke noe spesielt tilfelle – han stoler på alle spillerne sine på den måten, og det er en av grunnene til at så mange ønsker å spille for han.

– Det er noe spesielt over det å inn i en Van Gaal-garderobe, det er en positivitet og varme over stedet. Han skaper et positiv miljø for spillerne sine, og Manchester United vil være veldig heldige dersom de får han som sin trener.