– Vært mye de siste dagene

SKOPJE: Gareth Bale snakket om United-ryktene og fremtiden med journalistene i Skopje.

Med et stort smil var kroppsspråket til Bale et svar i seg selv når han foran United.no og de andre journalistene i pressesonen ble spurt om han var smigret eller plaget av mandagens uttalelse fra José Mourinho.

I SKOPJE: Eivind Brennhovd Holth.

– Hva vil du at jeg skal si? sa 28-åringen.

– Jeg er konsentrert om fotballen og formen min. Jeg er glad for å spille og vinne trofeer. Jeg kan ikke si så mye mer enn det.

Selv sa Mourinho at spillet om Bale er «game over» etter at den tidligere Tottenham-stjernen fikk tillit fra start i Real Madrids 2-1-seier over United på bekostning av en Cristiano Ronaldo som nylig returnerte fra ferie.

– Klubben vil tydeligvis beholde han, Zidane vil beholde han, og Bale ønsker å bli værende, sa Mourinho på pressekonferansen etter den europeiske supercupen.

– Real Madrid er fornøyd

Det er ikke første gang Gareth Bale kobles til en overgang til Manchester United, men waliseren innrømmer at han har fått med seg all støyen rundt egen person i forkant av oppgjøret i Skopje.

– Det plager meg ikke i det hele tatt, for jeg leser det ikke uansett. Det har vært mye de siste dagene, etter det jeg har blitt fortalt, men dette har jeg vært vant til i ti-elleve år nå, sier Bale, som også fortalte at han ikke har kommunisert med Real Madrid om sin egen fremtid.

– Klubben har ikke sagt noe. De er fornøyd med alt, og jeg vil bare konsentrere meg om å bli klar for den nye sesongen og spille så godt jeg kan.

– Vi var komfortable

Mye av bakgrunnen for ryktene rundt Bale, handler om at Real Madrid skal være besatt av tenåringskometen Kylian Mbappé, en overgang som eventuelt vil gjøre det trangt om plassene i stjernegalleriet.

– Det har vært de samme spekulasjonene som det er hvert eneste år. Vi er vant til å kjempe om plassene våre, det er ikke noe nytt i det, sier Bale.

Mot United la imidlertid Bale inn en god søknad til Zidane, med en vakker målgivende til Isco, i tillegg til at han selv hadde et skudd i tverrliggeren.

– Vi kontrollerte kampen i 60-70 minutter. De siste 20 fikk de en redusering og gjorde alt de kunne for å få ett til, men vi følte vi var komfortable og er glad for å vinne, sier Bale.

– Hva synes du om United? Er de på riktig vei?

– United var gode og ga oss en vanskelig kamp, så jeg er sikker på at de vil gjøre det fantastisk i år.

– De nærmer seg. Det har gitt klubben en «boost» å få inn Mourinho. De vant et par trofeer i fjor, så det gjorde dem godt. De er på vei tilbake der de hører hjemme.

– Kan de bli en sterk motstander i Champions League denne sesongen?

– Jeg ser ingen grunn til at de ikke skal klare det. Han vet hva han driver med og er en god manager, avsluttet Bale, før han ble geleidet inn i spillerbussen til Real Madrid.