Vil kjempe om Bale

Hvis det viser seg at waliseren ikke er i Zidanes planer, sa Mourinho på mandagens pressekonferanse.

Tirsdag kveld klokka 20.45 møtes United og Real Madrid til kamp om den europeiske Supercup-tittelen i makedonske Skopje.

United kom til finalen fordi de vant Europa League, mens Real Madrid er regjerende Champions League-mestere.

Jose Mourinho møtte pressen i Skopje klokka 16.45, mens Real-sjef Zinedine Zidane møter pressen klokka 18.45.

Vi fulgte Mourinhos pressekonferanse direkte, og vil selvsagt også ha et øye på hva Zidane sier senere mandag kveld.

Mourinhos pressekonferanse:

– Jones og Bailly spiller ikke mot Real Madrid. Jeg forventet at anken ikke ville få gjennomslag. Mitt håp er at hvis vi vinner i morgen, så håper jeg at dopingkontrollen ikke tar vekk noen i det de feirer, sier Mourinho med en syrlig tone.

– Fosu-Mensah er heller ikke med mot Real Madrid, for han skal lånes ut. Matic er med, men er enda ikke i kampform.

Hvor sikker er du på at dette laget kan overvinne Real Madrid i morgen?

– Vi skal prøve. Det er åpenbart. Når det er sagt, så er det åpenbart en stor forskjell på Champions League og Europaligaen. Motivasjonen er ikke like stor i sistnevnte. Den beste kvaliteten finner du i CL. Vi skal gi alt.

Spørsmål om Bale:

– Hvis han spiller i morgen, så er det fordi han er Zidanes planer. Da har han også ambisjoner om å fortsette i Real Madrid. Hvis han derimot ikke er i klubbens planer, som dere (media) skriver, så venter jeg så klart på han «på den andre siden». Da er jeg klar til å kjempe med andre trenere som også ønsker han. Vi får se i morgen.

Vil temperaturen bli et problem?

– Jeg visste at været ville være sånn. Etter USA-turen har vi bare trent i regnet i Manchester, så det kan bli hardt for spillerne. Jeg har forsøkt å legge treningsøktene til kl 16.00 hver dag for å få venne de til varmen, men regnet har ødelagt! Real Madrid er kanskje mer vant til varmen, men vi må også spille. Vi skal nyte dette øyeblikket (Supercup-finalen).

Mourinho legger til at han ikke vet om det blir vannpause eller ikke.