Ga medaljen sin til en fan

OPPDATERT: Den heldige mottageren av sølvmedaljen er funnet!

Til tross for en imponerende start på supercup-finalen, og flere gode perioder, ble det tap mot Real Madrid.

Alt var dog ikke mørkt etter oppgjøret, og Mourinho så flere positive ting han helt sikkert tar med seg hjem til Manchester.

Og noen ikke fullt så gode, selvfølgelig.

Gareth Bale var også i fokus etter kampslutt, og hvis waliseren forsøkte å legge spekulasjonene rundt sin egen fremtid død, så gjore han en heller dårlig jobb.

– Veldig fornøyd

Det første spørsmålet Mourinho fikk på pressekonferansen etter kampen var på spansk, men svaret skal ha vært noe som at hadde det vært videodømming i denne kampen ville det vært 0-0 til pause.

Er du positiv etter kampen, til tross for tap?

– Ja, jeg er fornøyd med forestillingen til laget mitt – eller store deler av den. Vi møter (heldigvis) ikke Real Madrid i Premier League. Vi møter andre gode lag. Midtbanespillerne på Real Madrid er helt spesielle. Det finnes ingen like. Det gjør det vanskelig for oss. I andre omgang fant vi måter å skade de på, noe de ikke satt pris på.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan laget mitt svarte. Vi hadde flere store muligheter til å utligne, og vi kjempet helt til siste sekund.

Er det Premier League som gjelder nå?

– Ja, i morgen hviler vi, og så kjører vi for fullt fra torsdag. Jeg er så glad for å være trener for denne gruppen. For noen dager siden sa jeg til de at i hele min karriere som trener har jeg aldri hatt en spillergruppe som de. Jeg liker gjengen så godt.

– Jeg er glad for at jeg har fått muligheten, og jeg skal kjempe ved deres side hele veien. Søndag kan ikke komme fort nok. Old Trafford venter – og jeg tror fansen føler at de har en grunn til å støtte oss.

Etter kampslutt kunne man se at José Mourinho forsvant over til de tilreisende supporterne, og at medaljen ble gitt bort til en av de yngste. En herlig gest, som sjefen forklarte til pressen.

– Noen ganger etter at vi har vunnet noe, så gir jeg medaljen min bort. Kan du da tenke deg hva som skjer når vi taper, flirte Mourinho.

– Jeg vet ikke engang hvor jeg hadde gjort av medaljen, men for den unge supporteren som fikk den er det forhåpentligvis noe som ikke glemmes med det første.

Den heldige er funnet!

Selv den offisielle Twitter-kontoen til Manchester United spurte om noen visste hvem mottageren av sølvmedaljen var. Her kan vi i alle fall viderebringe et bilde av den lille gutten, som skal ha vært veldig skuffet over resultatet, men desto gladere for medaljen:

– Game over

Det var ventet at Mourinho ville få spørsmål om Uniteds aktivitet på overgangsmarkedet, spesielt etter mandagens Bale-flørt. Mourinho mente at hvis Bale startet tirsdagens supercup-finale, så var det et klart tegn på at han fortsatt var ønsket i Real Madrid.

Som de fleste nå har fått med seg, så startet Gareth Bale finalen på tirsdag.

– Det er «game over». Klubben vil tydeligvis beholde han, Zidane vil beholde han, og Bale ønsker å bli værende. Så for meg er det «game over», til og med før det startet. Alle vet at han blir værende.