United-rykter uke 31

Wesley Sneijder-sagaen ser ikke ut til å ha noen ende. Også andre spillere, deriblant Bastian Schweinsteiger aes til United. Les overgangsrykter fra uke 31 her.

United har allerede vært svært travle på overgangsmarkedet hittil i sommer. Både Phil Jones, Ashley Young og David de Gea har kommet inn, mens Wes Brown og John O’Shea har dratt til Sunderland. Til tross for dette, virker det ikke som om De røde djevlene har gjort seg ferdige enda. Flere offensive midtbanespillere har blitt aet til klubben, og Wesley Sneijder, Luka Modric og Samir Nasri er en trio som har vært en gjenganger i engelsk presse.

Det skjer mye i Silly Season, og selv om ryktene har avtatt noe den siste tiden, samler United.no her alt av rykter som omhandler United for å gi deg en oversikt over hvordan ting ligger an. Under følger ryktene for uke 31.

  • For en oversikt over hvilke kilder som historisk sett er mer pålitelige enn de andre, se her.

Tidligere ukers ryktespalter:

  • United-rykter, uke 30 (25. juli – 31. juli)

  • United-rykter, uke 29 (18. juli – 24. juli)

  • United-rykter, uke 28 (11. juli – 17. juli)

  • United-rykter, uke 27 (4. juli – 10. juli)

  • United-rykter, uke 26 (27. juni – 3. juli)

  • United-rykter, uke 25 (20. juni – 26. juni)

  • United-rykter, uke 24 (13. juni – 19. juni)

  • United-rykter, uke 23 (6. juni – 12. juni

Søndag 7. august

City selv benekter overfor BBC at de i det hele tatt har kommet med noe bud på Wesley Sneijder, men i dag hevder en rekke engelske tabloidaviser, slik Gazzetto dello Sport meldte i går, at nederlenderen er klar for klubben.

Manager Gian Piero Gasperini sier selv at det vil tas en avgjørelse rundt Sneijders fremtid i neste uke: – Det går rykter om at Wesley Sneijder forlater klubben, og vi skal holde samtaler i neste uke, sier 53-åringen til Sky Sports.

Daily Star skriver at Sir Alex Ferguson har gått lei hele overgangssagaen rundt nederlenderen, og nå har rettet blikket mot Bastian Schweinsteiger i stedet. Tabloidavisen melder at United-bossen er i ferd med å legge inn et bud på £15 millioner pluss Dimitar Berbatov.

Sir Alex Ferguson har gitt uttrykk for at angrepslinja er overbemannet, men ifølge Express kommer han ikke til å kvitte seg med noen grunnet Javier Hernandez’ hjernerystelse. Det er gode nyheter for både Mame Biram Diouf og Federico Macheda, som ettersigende har vært i faresonen en stund…

United.no understreker at dette er en ryktespalte.

Lørdag 6. august

Det har vært mye spekulasjoner rundt Wesley Sneijders fremtid, men uheldigvis for United ser det ut om midtbanespilleren glipper. Gazzetto dello Sport har på sin forside at Sneijder er klar for Manchester City, i en overgang verdt 36 millioner euro. City betaler Sneijder seks millioner i nettolønn, en lønn United ikke ville matche.

Men BBC kommer med gode nyheter. City har fortalt den britiske statskanalen at rapportene om Sneijder ikke stemmer. Så vil tiden vise om hvilken av partene som snakker sant.

Sir Alex Ferguson har benektet at Dimitar Berbatov er på vei bort, og sier til Sky Sports at ryktene bare er tull.

– Det er ingen interesse for han, og vi har heller ikke lyst til å selge, sier Ferguson.

Gabriel Obertan kan være på vei til Newcastle. Engelske medier melder at vngen vil signere en femårskontrakt med den nordengelske klubben, etter at United har akseptert et bud på £3 millioner.

Fredag 5. august

Wesley Sneijder-ryktene fortsetter, og denne gang er det Inter-leder Ernesto Paolillo som har uttalt seg. Han sier at det ikke har vært, eller er, noen forhandlinger om midtbanespilleren.

– Vi kommer bare til å tenke på muligheten for å selge hvis det kommer et tilbud som er for godt til å avslå, sier Paolillo ifølge Sky Sports.

Ifølge Daily Mail har representanter fra Uniteds-trenerstab pratet med Joey Barton om muligheten for en overgang. Barton kan gå gratis fra Newcastle, etter å ha kranglet med klubben.

Bayern München har ifølge AP bekreftet at Bastian Schweinsteiger blir i klubben. Dermed tyder mye på at United kan glemme tyskeren i overgangsvinduets siste måned.

Royal Antwerp håper å låne United-spillere, skriver Gazet van Antwerpen. Den belgiske klubben hadde tidligere en samarbeidsavtale med United, og spillere som John O’Shea, Jonny Evans og Danny Simpson har tidligere hatt opphold i Royal Antwerp.

Torsdag 4. august

Ryktene om Dimitar Berbatov og en overgang til PSG fortsetter. Le Parisien hevder at spilleren skal i samtaler med klubben neste uke, og for den nyrike hovedstadsklubben vil ikke lønnskravet være noe problem.

Samtidig er gode, gamle Caughtoffside.com tilbake. Selv om Mario Götze for kort tid siden uttalte at han ville bli i Borussia Dortmund, hevder ryktegeneratoren at Sir Alex vil rette øynene mot det tyske stortalentet dersom Wesley Sneijder-ryktene går i vasken.

Onsdag 3. august

Sir Alex har på ny forsøkt å dempe ryktestrømmen rundt Wesley Sneijder. Det gjør han ved å påstå at han overhodet ikke har kjennskap til pågående samtaler om en overgang.

– Jeg aner ingenting om det. Dette er en sak som bare sirkulerer i avisspaltene, sier han til den franske tv-stasjonen Direct 8.

Samtidig kaster Metro seg på bølgen av mer eller mindre troverdige nyhetsmedier som påstår at Nani skal være på vei bort. Avisen støtter seg til Sir Alex, som forleden uttalte at Ashley Young i utgangspunktet skal brukes som venstrekant. Med Antonio Valencia på motsatt side, vil Nani i beste fall bli å anse som reserve, mener Metro, som har løsningen klar: Juventus. Italienerne skal visstnok stå klar til å tilby £15 millioner for portugiseren.

Det var mange som opplevde hjertet bli sittende fast i halsen over meldingen om at United skulle være interessert i å hente Joey Barton til Old Trafford. Da er det desto mer oppløftende å lese i Sportsvibe.co.uk at Tottenham skal ha inntatt førersetet i den angivelige kampen om den notoriske urokråken. Spurs skal ha tatt ledelsen foran Arsenal, mens United i øyeblikket ligger på bronseplass, om vi tolker nettstedet riktig.

Tirsdag 2. august

Skulle du sett, det er visst spekulasjoner rundt Wesley Sneijder i dag også. Etter at The Mirror hevdet klubbene var kommet til enighet om en overgangssum, har Inter-manager Gian Piero Gasperini benektet dette på en pressekonferanse.

– Han spiller for oss, trener med oss og spiller cupfinalen på lørdag, sier Gasperini.

Joey Barton kan gå gratis fra Newcastle, og har vekket interessen hos mange Premier League-klubber. United, Tottenham, Arsenal og Aston Villa skal være blant klubbene som vurderer å hente midtbanespilleren.

Det virker som Wolfsburgs Diego glipper for United. Spilleren har skrevet på Twitter at han har mottatt et tilbud fra Atlético Madrid, og venter på at klubbene skal bli enige.

Ji-sung Park nærmer seg med stormskritt ny kontrakt, og er ifølge Park senior enig med United om lønn og kontraktslegende. Løpsmaskinen skal være klar til å skrive under i nærmeste fremtid, sier Hyun-jong Park til Korean Times.

Roy Hodgson er fortsatt interessert i å hente Owen Hargreaves til West Bromwich. Hodgson sier til klubbens hjemmesider at han ble imponert over Hargreaves’ treningsvideoer på Youtube, men vet ikke hvor lang tid det eventuelt vil ta å få han klar for The Baggies.

Mandag 1. august

Idét vi går inn i overgangsvinduets siste måned, er det fortsatt Wesley Sneijder som er det heteste objektet for Uniteds del om dagen. I dag skal David Gill og Sir Alex Ferguson møtes for å diskutere taktikken på markedet de neste 30 dagene, og ifølge Telegraph er nederlenderen prioritet nummer én. Skulle ikke midtbanespilleren godta lønnstilbudet fra De røde djevlene, skal ikke Fergie ha gitt opp Samir Nasri og Luka Modric enda.

Paul Henrique Ganso er et av brasils heteste talenter, men nå ser det ut som om Frankrike blir neste stoppested for midtbanespilleren. Ifølge agenten hans er nemlig PSG et hestehode foran resten når det gjelder å hente unggutten. – Når det gjelder Ganso er det PSG som gjelder, deretter Milan og så Man United. Mitt inntrykk er at PSG snart vil møte utkjøpsklausulen, sier Mario Miele ifølge calciomercatonews.com.

Sir Alex’ sønn, Martin, var i Stockholm torsdag for å se AIK – Elfsborg. Angivelig var Teteh Bangura reisens hovedmål, men speideren var ordknapp da han snakket med Expressen etter kampslutt. – Jeg snakker ikke med pressen. Det er det manageren som tar seg av. Jeg er bare her for å se kamper, sier Ferguson.

Mens Sneijder aes inn, er det Dimitar Berbatov som hyppigst aes bort fra Old Trafford. Belgiske RTBF hevder at bulgareren fortsatt er ønsket av hardtsatsende PSG. Berbatovs agent har imidlertid flere ganger avkreftet at spissen er på vei ut portene i Manchester.

Juventus’ ferske manager Antonio Conte har Nani på toppen av ønskelisten, melder flere italienske medier, deriblant La Republicca. Det ser imidlertid ut som om Den gamle dame må nøye seg med Mirko Vucinic.