United videre i ligacupen etter drømmemål

Marcus Rashford ble kveldens mann på Stamford Bridge.

United er videre til kvartfinalen i ligacupen etter å ha slått Chelsea 2-1 på Stamford Bridge.

United stilte med et ganske så sterkt lag og var det beste laget i førsteomgang.

Til slutt skulle Marcus Rashford bli den store helten. Først scoret han på straffespark og deretter på et herlig frispark.

Endelig straffescoring

Ti minutter ut i kampen fikk Scott McTominay kampens første gule kort og det var det ingen ting å si på.

Men bare minutter senere skulle han få kampens første og beste sjanse. En corner ble slått hardt langs bakken og McTominay fyrte av en halvmeter til side for mål.

Etter 25 minutter skulle United få straffe – nummer sju for sesongen. Den satte Rashford kontrollert i mål. Caballero gikk feil vei og United tok ledelsen.

SCORET: Marcus Rashford bommet på straffe mot Norwich, men var sikker som banken mot Chelsea.

Etter scoringen skjedde det fryktelig lite på Stamford Bridge og United gikk dermed til pause med en 1-0 ledelse. Hjemmelaget hadde ikke engang et skudd på mål.

Drømmescoring

Fem minutter etter pause fikk Chelsea sin største mulighet i oppgjøret. Marcos Alonso fikk ballen ute til høyre og prøvde å slå inn, men ballen gikk til slutt forbi hele feltet og United kunne puste lettet ut.

Chelsea åpnet andreomgangen klart best og etter 60 minutter skulle de få uttellingen sin. Michy Batshuayi gjorde alt på egen hånd alene med tre United-spillere og fyrte av et skudd fra 16 meter som Romero dessverre var sjanseløs på.

UTLIGNET: Michy Batshuayi gjorde alt selv og scoret mot United.

Dermed var lagene like langt.

Kvarteret før slutt skulle kampens store høydepunkt komme. United fikk frispark fra rundt 30 meter og Marcus Rashford gjorde seg klar.

21-åringen (i noen timer til) tok fart og traff ballen klokkerent. Ballen fikk en herlig liten dupp og fant veien til krysset bak en fortvilet Willy Caballero. Cristiano Ronaldo kunne ikke ha gjort det bedre selv.

Chelsea klarte aldri å komme med noen ordentlig sluttspurt og dermed vant United fortjent 2-1.

Torsdag morgen klokken 09.45 trekkes kvartfinalene i ligacupen. Der kan United møte Manchester City, Liverpool, Leicester, Aston Villa, Everton, Colchester United eller Oxford United.