United sikret seg stort spisstalent

16 år gamle Nishan Burkart slutter seg til Manchester United i sommer.

Manchester United har fullført kjøpet av den unge sveitseren Nishan Burkart.

Det var ungguttens far som lørdag bekreftet at sønnen har kommet i enighet med de røde djevlene fra Manchester. I et intervju med tyske Blick(oversatt hos M.E.N) snakket faren, Stefan Burkart, om overgangen.

– Vi har bestemt oss for å forlate FC Zürich denne sommeren, og Nishan slutter seg til United. Han har andre tanker og sånn er det.

Zürichs president Ancilo Canepa snakket også med tyske Blick. Han kunne også bekrefte at det unge talentet forlater klubben, og at han ikke vil bli brukt i den resterende tiden i klubben.

– Familien har bestemt seg for å flytte til Manchester United, og derfor har vi bestemt oss for å ikke bruke han fremover. Vi er opptatte med planleggingen av troppen til neste sesong.

Manchester Evening News omtaler Nishan Burkart som en av de største talentene i Europa. Premier League-rivalene Chelsea og Arsenal har vist interesse for unggutten tidligere, men det er United som har trukket det lengste strået.

Nishan Burkarts spillerprofil på Transfermarket.com forteller at spissen er 1.75m høy, og kan i tillegg til spissrollen ta plass på begge vingene.