norkett011022

United rotet vekk seieren like før slutt

U18-laget endte i likhet med U21-laget opp med poengdeling i lørdagens oppgjør mot Newcastle.

United styrte det meste som skjedde i første omgang og gikk fullt fortjent opp i ledelsen. Det var Ethan Williams som tegnet seg på scoringslisten, før Newcastle svarte bare fem minutter senere. Dermed gikk lagene inn til pause med 1-1 på lystavlen.

Det så også lenge ut til å bli sluttresultatet, helt til Adam Berry dukket opp og hamret ballen i mål fra 17 meter og de fleste tenkte nok at tre poeng ble med i bagasjen til Manchester.

Newcastle ville det annerledes og maktet nok en gang å komme tilbake og sikret dermed poengdeling på Newcastle Academy.

United står dermed med to seire, en uavgjort og to tap på de fem første ligakampene.

Newcastle 2-2 (1-1) Manchester United

English U18 Premier League
Newcastle United Academy

.    – James Nolan (41), Ethan Williams (54), Tom Wooster (90+4)

Mål: 0-1 Ethan Williams (20), 1-1 Anthony Munda (25), 1-2 Adam Berry (83), 2-2 Ciaran Thompson (89)

Manchester United: Tom Wooster – James Nolan, Sonny Aljofree, Louis Jackson, Sam Murray – Ethan Williams, (Shea Lacey, 74),  Jayce Fitzgerald (Zach Bauman, 74), Maxi Oyedele, Adam Berry – Manni Norkett, Ethan Wheatley (Victor Musa, 67)

Uben. innb: Tom Myles, James Bailey.

SLUTT

90+3: Indirekte frispark på 14 meter for Newcastle. Klønete av United-forsvaret som gir vekk en kjempesjanse, når de sentrer tilbake til keeperen som er tvunget til å ta ballen med hendene, heldigvis slipper rødtrøyene med skrekken.

89: MÅL!! Newcastle utligner igjen.

83: MÅL!! Og der sitter den!! og det er en kjempescoring fra Adam Berry, mottar ballen på ca 17 meter og hamrer den ned i lengste hjørnet. Nydelig forarbeid av Musa, har virkelig satt fart på United etter han kom inn.

82: Kjempesjanse til Norkett, får heade helt fritt fra 6 meter, men header rett på keeper. Kommer nok til å tenke på den i natt om denne ender 1-1.

80: Gult kort til Newcastle som stopper United og Norkett på vei fremover. soleklart gult kort.

77: I nettveggen fra Manni Norkett. United ser ut til å produsere en sluttspurt nå.

74: Dobbelbytte for United – Ut går Jayce Fitzgerald og Ethan Williams ,inn kommer Zach Bauman og Shea Lacey

71: Svært nære for Victor Musa, skuddet stryker stolpen for innbytteren.

68: Ben Parkinson får gult kort for hjemmelaget.

67: Spillerbytte for United – Victor Musa kommer inn for Ethan Wheatley.

60: Mindre rom for begge lag, og ikke de helt store sjansene i andre omgang. United fortsatt det beste laget.

45: Andre omgang er i gang i Newcastle.

PAUSE

41: Gult kort til United sin høyreback James Nolan

29: United spiller seg igjen nydelig frem på høyre siden, innlegget går helt over til Sam Murray, venstrebacken tester skuddfoten, men skuddet går til side for mål. United fortsetter å styre kampen.

25: MÅL!! Og akkurat i det jeg skriver det, så smeller det i motsatt enda. Anthony Munda utligner for Newcastle

25: United styrer alt som foregår utpå banen i øyeblikket.

20: MÅL!! Ethan Williams sender United i ledelsen. United spiller seg rundt på venstrekanten hvor Williams prøver et innlegg, ballen blir klarert rett i beina til høyrekanten, som ikke lar seg be to ganger og banker ballen i nærmeste hjørnet bak en forfjamset Newcastle-keeper. Må kunne ansees som en keepertabbe.

17: United prøver seg igjen, avslutningen havner imidlertid midt på keeper. Gode kombinasjoner fra ungguttene i øyeblikket.

13: United prøver, men innlegget går over alt og alle. Utspill Newcastle.

8: Kampen bølger frem og tilbake. Ikke de største sjansene enda, men mye rom å spille i for begge lag.