Manchester United U21 v Wolverhampton Wanderers U21: Premier League 2

United reddet uavgjort på overtid

Det ble nok en uavgjort for U-21 laget i lørdagens oppgjør mot Tottenham.

United hadde alle tiders mulighet til å gå opp i ledelsen allerede etter tre minutter, da United fikk straffespark. Noam Emeran stilte seg opp, men blåste ballen høyt over Josh Keeley i Spurs-buret. Dette er andre kamp på rad United brenner et straffespark, forrige kamp var det Charlie McNeil som ikke maktet å sette ballen i mål.

Yago Santiago scoring fem minutter før pause så lenge ut til å bli kampens eneste scoring, men det var før Marc Jurado for andre kamp på rad dukker opp i sluttminuttene og sikrer poeng for rødtrøyene.

United ligger fortsatt på ellevte plass på tabellen, men Leicester ligger to poeng bak med en kamp mindre spilt.

Tottenham 1-1 (1-0) Manchester United

English Premier League 2 Division One
Lamex Stadium

II Björn Hardley (12)

Mål: 1-0 Yago Santiago (40), 1-1 Marc Jurado (90+1)

Manchester United: Radek Vitek – Teden Mengi, Björn Hardley, Rhys Bennet, Marc Jurado – Charlie Savage, Toby Collyer (Tom Huddlestone, 66) – Zidan Iqbal, (Omari Forson, 27), Kobbie Mainoo, Noam Emeran – Shola Shoretire

Uben. Innb: Elyh Harrison, Tyler Fredricson, Daniel Gore.

SLUTT

90+1: MÅL!! Marc Jurado.

75: 15 minutter igjen for United å snu dette på nå.

66: Spillerbytte for United – ut går Toby Collyer, inn kommer rutinerte Tom Huddlestone

60: Kan United klare å hente frem nok et comeback som i forrige ligakamp mot Wolves?

47: Gult kort til spurs det er venstrebacken Kallum Cesay som får det.

45: Andre omgang er i gang.

PAUSE

40: MÅL!! Det er hjemmelaget som scorer først og det er spisse Yago Santiogo som sender Spurs opp i ledelsen. 1-0

27: Spillerbytte – Zidane Iqbal går ut for United, inn kommer Omari Forson.

22: Fortsatt målløst i Stevenage

12:  Gult kort til Björn Hardley.

3: Straffebom fra United… igjen. Denne gangen er det Noam Emeran som svikter fra ellevemeters merket.