United-reservene fortsatt uten seier i sommer

Heller ikke reservene har vunnet i sommer.

I USA trener Manchester Uniteds førstelag for fullt, før de torsdag sparker i gang International Champions Cup mot AC Milan.

Også i England foregår det sesongoppkjøring om dagen, og tirsdag spilte Ricky Sbragias reservelag 2-2 mot Stoke.

Det var sommerens tredje kamp for reservene. Det har så langt resultert i to tap, mot SV Ried og Rochdale, og uavgjort nå senest mot Stoke.

Det var Stoke som startet oppgjøret best, og tok en tidlig ledelse etter et lite kvarter spilt. Julien Ngoy fikk æren av å sette ballen forbi Matej Kovar i United-målet, men sisteskansen var frempå og reddet en kanskje større mulighet bare minuttet senere.

Fått sin debut på seniornivå: Julien Ngoy.

Syv minutter etter Stokes åpningsmål, fikk United sin redusering – og det var spissen som ble utelatt fra USA-troppen – James Wilson, som utlignet for United. Wilson skal for øvrig ha sett meget frisk ut i oppgjøret.

Ngoy sendte Stoke i føringen igjen etter 38 minutter, bare for å se George Tanner utligne like før dommeren blåste til pause.

Oppgjøret bar naturligvis preg av at begge lag gjorde mange endringer underveis, men tempoet og kvaliteten skal ha holdt et jevnt bra nivå.

Ngoy kunne fått hattricket sitt like før slutt, men Uniteds keeper i andre omgang, Alex Fojtíček, vartet opp med en imponerende redning.

Alt i alt skal resultatet ha gjenspeilet kampen – og det viktigste i oppkjøringen er tross alt ikke resultater, men treningen.

Manchester United: Kovar (Fojtíček 57); Tanner (Warren 57), Poole (Dunne 57), Borthwick-Jackson, O’Connor ((Ercolani 57); McIntosh-Buffonge (Sang 57), Troare (Whelan 46), Willock, Dearnley (Baars 57); Burkart (Barlow 46), Wilson (Dearnley 74).

MÅL: Wilson (22), Burkart (45).