Tatt farvel med United-spillerne

Alexis Sánchez skal spille for Inter ut 2019/20-sesongen etter at Manchester United ble enige med den italienske storklubben om en leieavtale for den chilenske angriperen sent tirsdag kveld.

Inter betaler rundt 4,5 millioner pund for å hente Alexis Sánchez på lån ut den inneværende sesongen, og chileneren skal gjennomgå den medisinske testen i Milano i løpet av onsdagen.

Terningkast på samtlige kjøp etter Ferguson: Sánchez var en flopp

Ingen klausul om kjøp

Dette melder en rekke britiske medier sent tirsdag kveld, inkludert BBC, Mirror, Daily Mail og Sky Sports.

Torsdag klokken 18.30 la Alexis Sánchez ut et par bilder på Instagram der han tar farvel med United spillerne og ønsker dem lykke til denne sesongen.

Dermed er nok en offisiell bekreftelse rett rundt hjørnet.

Gianluca Di Marzio hevder at den medisinske testen med Inter er ferdig og at en låneavtale nærmer seg med stormskritt.

FLOPP: Alexis Sánchez har hatt en vond tid i United og blir nå lånt ut til Inter resten av 2019/20-sesongen om han består legesjekken onsdag.

Samtalene mellom United og Inter har pågått i en god stund allerede og United skal ha ønsket å få inn en klausul om at Inter skulle kjøpe Sánchez for rundt 20 millioner pund etter sesongslutt.

Avtalen mellom United og Inter inneholder imidlertid ingen slik klausul etter det united.no forstår. 

Flere av de samme mediene melder også at Inters leiesum på rundt 4,5 millioner pund kun skal gå med til å dekke rundt halvparten av Sánchez sin lønn og at United fremdeles på bære en kostnad på over 150.000 pund i uken for angriperen.

Sánchez har vært en stor skuffelse etter at han kom til United i januar 2018 i en byttehandel med armenske Henrikh Mkhitaryan.

På 45 kamper i United-trøyen har det kun blitt 5 mål på spilleren som var blant de giftigste i Arsenal før han kom til José Mourinhos United.

Gjenforenes med Lukaku

Under Ole Gunnar Solskjær har den chilenske angriperen fått begrenset med muligheter og det har lenge lagt i kortene at United ønsket å få til et utlån for å redusere lønnskostnadene.

GJENFORENING: Romelu Lukaku ble solgt til Inter tidligere i sommer. Nå får han selskap av Alexis Sanchez som i første omgang skal leies ut til den italienske storklubben ut sesongen.

Italiensk fotball er ikke nytt for Sánchez som spilte for Udinese fra 2008 til 2011 før han ble solgt til Barcelona.

I Inter vil Sánchez bli gjenforent med Romelu Lukaku som ble solgt fra United til Inter tidligere i sommer.