– United må hente store spillere med erfaring

Alexis Sánchez har ambisjonene klare før ny sesong.

Alexis Sánchez har ikke for vane å prate mye med media, men chileneren gjør et unntak dagen før overgangsvinduet stenger.

Det kommer frem i et intervju med Sky Sports at Sánchez har klare idéer om hva slags spillertype United burde hente, eller burde ha hentet i sommer.

Ser frem til samspillet med Fred

– United trenger å signere store (her mener han nok ikke størrelse) spillere med erfaring. Barcelona signerte akkurat Arturo Vidal, som er en kjempespiller og min lagkamerat på Chile. Han er et eksempel på den type spiller United må hente hvis vi skal vinne troféer å kjempe på øverste nivå, sa Sánchez.

Manchester United har så langt denne sommeren hentet tre spillere: Diogo Dalot, Lee Grant og Fred.

Sánchez gir inntrykk for at han liker det han har sett av Fred så langt, og tror brasilianeren kan hjelpe også hans eget spill. 

– Fra hva jeg har sett på treningsfeltet, så er Fred en spiller som alltid vil fremover i banen. Han forsøker alltid å få ballen opp i banen, og fra et personlig ståsted tror jeg vi kommer til å kombinere fint – og det vil utelukkende være positivt for mitt spill.

Innrømmer tilpasningsperiode

Alexis Sánchez gjorde som kjent sin overgang fra Arsenal til United i januar forrige sesong, i en avtale som sendte Henrikh Mkhitaryan andre veien.

Overgangen kom litt ut av det blå, og entusiasmen var stort blant supporterne.

Så fikk vi kanskje ikke se Sánchez på sitt beste den siste halvdelen av sesongen, men hvis oppkjøringen i USA skal være en målestokk, så ser det svært lovende ut før sesongstart på fredag. 

– Det er alltid tøft når du kommer til en ny klubb midt i sesongen. På det drøye halvåret jeg har vært i United har det handlet mye om læring, nye treningsmetoder, jobbe med en ny trener og det å bli kjent med nye lagkamerater, sa Sánchez og la til:

– Nå vil jeg vise alle hva jeg er i stand til på banen, og jeg skal bidra både for laget og lagkameratene mine.