– United dropper Christian Eriksen

United frykter at dansken foretrekker å dra til Spania og skal ha trukket seg fra samtalene med Tottenham.

Den anerkjente journalisten Simon Stone i BBC, som er kjent for sitt gode kontaktnettverk i United, skriver at Manchester United nå har avsluttet sin interesse for Christian Eriksen.

Årsaken skal være at United har en klar oppfatning av at Eriksen selv ønsker seg til Spania og avisen Telegraph melder onsdag ettermiddag at Tottenham og Atletico Madrid har hatt samtaler om en overgang for dansken.

United var interessert i den danske landslagsspilleren som er inne i sitt siste kontraktsår i Tottenham. United vil nå jobbe opp mot andre spillere dagen i stedet, men med kun ett drøyt døgn igjen av overgangsvinduet er sjansene nå små for at det blir flere kjøp denne sommeren, melder BBC-journalisten.

Også Rob Dawson i ESPN kommer med en lignende melding. 

Det har også blitt hevdet at Eriksen var tilgjengelig for rundt 50 millioner pund for klubber på kontinentet, men at United måtte ha betalt opp mot 20 millioner pund mer om Eriksen skulle forlatt London til fordel for Manchester.

Manchester United har så langt brukt ca 140 millioner pund på nye spillere denne sommeren med kjøpene av Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James.

Dersom United ikke makter å få et gjennombrudd i noen andre overganger, vil arbeide med å bygge opp Ole Gunnar Solskjærs nye United-stall forstette i januar.