Uklart for Giggs

Ryan Giggs har allerede hatt samtaler med Ed Woodward om fremtiden sin.

Om vi skal tro the Daily Mail, er Giggs i samtaler med Ed Woodward for å avklare fremtiden sin på Old Trafford.

Ryktene sier at Louis Van Gaal nå er svært nær å bli utnevnt til Uniteds neste manager, og Giggs, som er midlertidig manager, vil gjerne vite hvordan klubben ser på hans situasjon videre.

Fansens favoritt?

Fansen jubler over at Giggs har fått sjansen til å lede United i sesongavslutningen, men klubben vurderer ikke å gjøre stillingen permanent, og rapportene sier at de vil ferdiggjøre avtalen med Van Gaal i løpet av uken, slik at han kan konsentrere seg om det nederlandske landslaget frem mot sommerens VM-sluttspill.

Ny rolle?

Giggs skal allerede ha vært i samtaler med Woodward om hva hans rolle vil være i det nye trenerteamet, og Daily Mail skriver at klubben vurderer å gi 40-åringen en ny ettårskontrakt som spiller, og gi Van Gaal frie tøyler til å selv bestemme om han vil ha med waliseren i trenerteamet.

For kontinuitetens skyld, vil klubben strekke seg langt for å holde folk som Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og kanskje Phil Neville i klubben, men det stilles da spørsmål til om de vil godta reduserte roller.

Giggs skal ha følt at trenerstillingen hans under Moyes var lite mer enn et PR-stunt, og vil ønske en større rolle med mer ansvar om han skal jobbe under Van Gaal, men det blir ikke spesifisert hva det innebærer.

Hele artikkelen kan du lese her (engelsk).

James Ducker i seriøse The Times skriver i dag at det vil være en overraskelse om ikke Van Gaal vil vurdere å ha med Giggs videre i en slags assistentrolle. Dette selv om hans assistent fra landslaget, Patrick Kluivert, også er ventet å bli med.