isak030922

U21: Isak scoret og skaffet straffespark mot Liverpool

Det endte 2-2 mellom U21-lagene til Liverpool og Manchester United på Liverpools treningsanlegg. Isak Hansen-Aarøen og Charlie McNeill (straffespark) scoret målene for United, og United skal ha levert en god kamp.

Jake Cain ga Liverpool ledelsen 1-0 etter et skudd som skiftet retning, og det var også stillingen til pause etter en omgang hvor både Alejandro Garnacho og Charlie McNeill skal ha hatt gode sjanser etter å ha kommet alene mot keeper.

I andreomgangen var Isak Hansen-Aarøen helt sentral i å snu kampen for United.

Først satte han inn 1-1 etter at Charlie Savage la ballen til rette for ham, før han ble felt i Liverpools sekstenmeter noen minutter senere, og Charlie McNeill satte straffesparket i mål.

Dessverre fikk Liverpool straffespark også noen minutter senere, og selv om Radek Vitek reddet straffesparket, så hjalp det lite siden Layton Stewart satte returen i mål.

United står fortsatt uten seier etter fem kamper i Premier League 2, men U21-laget hadde i det minste en sterk seier borte mot Carlisle i EFL Trophy i midtuka.

Akademikjenner Tony Park var til stede på kampen, og han trekker frem Zidane Iqbal, Rhys Bennett og Radek Vitek som gode av spillerne som startet kampen, mens Dan Gore også skal ha gjort det bra etter at han kom inn med litt over 20 minutter igjen.

Kampen ble ikke sendt på MUTV, så noe av informasjonen i denne artikkelen kan potensielt være feilaktig på grunn av det.

mcneill030922
SCORET PÅ STRAFFESPARK: Charlie McNeill.

U21: Liverpool 2–2 (1-0) Manchester United

Premier League 2
Liverpool Academy, Kirkby

Mål: 1-0 Jake Cain (36.), 1-1 Isak Hansen-Aarøen (50.), 1-2 Charlie McNeill (str. 56.), 2-2 Layton Stewart (60.).

G Murray (45+1), Iqbal (69)

Manchester United: Radek Vitek – Marc Jurado, Rhys Bennett, Björn Hardley, Sam Murray – Zidane Iqbal, Charlie Savage – Shola Shoretire (Dan Gore, 68.), Isak Hansen-Aarøen, Alejandro Garnacho – Charlie McNeill.
Ubenyttede innbyttere: Ondrej Mastny, Toby Collyer, Louis Jackson, Manni Norkett.

1: Kampen er i gang i Kirkby.

36: MÅL til Liverpool. Det skal ha vært et skudd som skiftet retning, og som sørget for at Vitek var satt ut av spill. 21 år gamle Jake Cain har blitt kreditert målet.

45+1: Gult kort til Sam Murray.

PAUSE.

Akademikjenner Tony Park er på plass, og han melder at United ikke burde ha ligget under her, og det virker som om spesielt Alejandro Garnacho og Charlie McNeill har vært nær scoring:

46: Andre omgang er i gang. Så vidt vi vet ingen United-bytter.

50: MÅL. Isak Hansen-Aarøen har utlignet mot Liverpool! Charlie Savage skal ha lagt ballen til rette for Hansen-Aarøen i etterkant av et hjørnespark.

56: MÅL! Charlie McNeill sender United i ledelsen med et straffespark! Det var Isak Hansen-Aarøen som ble felt etter å ha blitt spilt gjennom av nettopp McNeill.

60: MÅL. Liverpool har utlignet igjen. Vitek reddet straffespark, men Stewart satte returen i mål.

68: BYTTE: Dan Gore erstatter Shola Shoretire.

69: Gult kort til Zidane Iqbal.

90: Alejandro Garnacho skal ha fått et gult kort også like før slutt.