garnacho090222d

U23: Garnacho senket Chelsea

U23-laget tapte mot Leicester på mandag, men de klarte likevel å slå et blått lag denne uka.

Fredag kveld på Old Trafford ble det nemlig en 1-0-seier mot Chelsea for Neil Woods lag. Alejandro Garnacho scoret målet, etter forarbeid av D’Mani Mellor.

United var det beste laget i begge omgangene, og Garnacho kunne fort hatt flere mål, men D’Mani Mellor, Álvaro Fernández, Shola Shoretire og Noam Emeran kunne også fort havnet på scoringslista. Chelsea hadde en god keeper i mål i finske Lucas Bergström, noe som trolig var hovedgrunnen til at det ikke ble flere mål.

Det var verdt å merke seg at Hannibal Mejbri ikke var blant spillerne som var med her – det er vel ikke akkurat utenkelig at det kan bety at han er med i troppen mot Everton.

Uniteds U23-lag er nå helt oppe i ryggen på Arsenal på tredjeplass i U23-ligaen, mens Chelsea (som er i OK form) potensielt kan ende opp med å rykke ned, slik United gjorde for noen år siden.

Se U23-lagets terminliste her, mens U23-tabellen kan dere finne ved å klikke her.

U23-TRENER: Neil Wood.

U23: Manchester United 1–0 (1-0) Chelsea

Premier League 2
Old Trafford

Mål: 1-0 Alejandro Garnacho (36.).

G Shoretire (26), Fish (45+1)

Manchester United: Ondrej Mastny – Charlie Wellens, Will Fish, Björn Hardley, Álvaro Fernández – Martin Svidersky, Zidane Iqbal – Noam Emeran (Connor Stanley, 85.), Shola Shoretire, Alejandro Garnacho (Dan Gore, 90+2.) – D’Mani Mellor (C).
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Maxi Oyedele, Mateo Mejia.

(Her kommer de aller viktigste liveoppdateringene fra kveldens kamp.)

1: Kampen er i gang. Kampen sendes altså ikke på MUTV, så vi får ikke fulgt kampen like tett som vanlig.

13: Begge lag har hatt sjanser. For United har D’Mani Mellor hatt en mulighet etter å ha vunnet ballen i motstandernes boks, mens både Alejandro Garnacho og Zidane Iqbal litt senere fikk skudd blokkert.

17: D’Mani Mellor fikk for noen minutter siden en ny sjanse etter en Chelsea-forsvarsfeil, men keeper fikk stoppet United-kapteinens skudd.

27: Shoretire skal ha pådratt seg et gult kort, meldes det. Ellers har Charlie Wellens hatt en dobbeltsjanse etter forarbeid av Noam Emeran. Det virker som om United dominerer kampen hittil.

33: Garnacho skal ha blitt lagt i bakken i Chelseas felt, men det ble ikke straffespark. Uvisst om dommer gjorde riktig der.

36: MÅL! Alejandro Garnacho. Setter ballen i mål fra kort hold. Han fikk den servert av D’Mani Mellor, og vi må vel nesten si at Mellor fikk den servert fra en Chelsea-spiller som skle i egen boks.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang. Forresten meldes det at Will Fish pådro seg et gult kort på overtid av førsteomgangen.

55: United har startet andreomgangen best også, og Garnacho har kommet seg til to målsjanser.

60: Emeran nære på med et frispark for kort tid siden, og nå hadde også Shoretire en skuddmulighet fra et Wellens-innlegg.

70: Álvaro Fernández hadde et godt skuddforsøk som tvang frem en god redning fra Chelsea-keeperen, og på den påfølgende corneren hadde D’Mani Mellor også en avslutning som ble stoppet av keeper.

78: Det virker som om det er Chelsea-keeperen som er hovedgrunnen til at dette ikke er mer enn 1-0.

85: BYTTE: Connor Stanley har erstattet Noam Emeran.

90+2: BYTTE: Dan Gore har erstattet målscorer Alejandro Garnacho.

SLUTT. Manchester United 1-0 Chelsea.