United-tap til tross for sluttspurt

Det ble dessverre nok et skuffende United-resultat mot Leicester da U23-laget til «revene» tok imot Neil Woods gutter mandag kveld. Hannibal Mejbri og kompani røk på et 3-2-tap, til tross for en god sluttspurt i andre omgang.

Grunnet det rigide kringkastningsreglementet i fotball-England ble ikke kampen sendt live. Derfor er det i skrivende stund ikke kommet så mange detaljer om kampen i Leicestershire.

Det som dog er klart er at de rødkledde leverte en resultatmessig ganske så dårlig førsteomgang.

Litt etter kvarteret spilt tok vertene ledelsen fra straffemerket ved Lewis Brunt.

Deretter skulle det gå omtrent nøyaktig 20 minutter før ballen igjen lå i buret bak United-keeper Ondrej Mastny. Denne gangen var det portugisiske Wanya Marçal-Madivadua som sto bak scoringen.

Ikke lenger enn to minutter senere ble det igjen nettsus i målet bak Mastny, denne gangen for Sammy Braybrooke.

Argentina Training Session
ARGENTINSK LANDSLAGSSPILLER: Men Alejandro Garnacho klarte ikke å levere Lionel Messi-liknende bidrag i Leicester mandag.

United-trener Wood må ha gitt klar beskjed om hva han syntes om stillingen i pausen. Det skulle nemlig ikke ta mer enn fire minutter med spill i andreomgangen før United reduserte.

Scoringen kom i form av et selvmål fra straffeeksekutør Brunt.

Med 20 minutter igjen av kampen meldte United seg for alvor på i kampen igjen, da D’Mani Mellor reduserte Leicesters ledelse ytterligere.

Dessverre for United klarte verken den nylig hjemvendte argentinske landslagsspilleren Alejandro Garnacho eller noen av lagkameratene å sørge for en utlikning før dommeren til slutt blåste av kampen.

Dermed endte det hele med 3-2-seier til hjemmelaget.

U23: Leicester 3-2 (3-0) United

Premier League 2
Leicester City Training Ground, Seagrave

1-0 Brunt (str. 17), 2-0 Marcal-Madivadua (37), 3-0 Braybrooke (39, 3-1 Brunt (s.m. 49), 3-2 Mellor (70)

G Savage, Shoretire, Mejbri

United: Ondrej Mastny; Charlie Wellens, Will Fish, Bjorn Hardley, Alvaro Fernandez; Charlie Savage, Hannibal Mejbri, Shola Shoretire; Noam Emeran (Gore, 77), D’Mani Mellor, Alejandro Garnacho.

Uben.innb.: Radek Vitek, Marc Jurado, Mateo Mejia, Tyler Fredricson

—————————————

Der er kampen over. Det blir dessverre et 3-2-tap for United mandag kveld.

70′ Leicester 3-2 UNITED
Der tikker det jammen meg inn enda en redusering for United! Det er D’Mani Mellor som scorer 3-2!

49′ Leicester 3-1 UNITED
Det kommer meldinger om at United har redusert. Det skal ha vært en av målscorerne fra første omgang, Lewis Brunt, som har satt ballen i eget nett.

46′ Avspark i andre omgang.

Det er pause i Leicestershire.

39′ LEICESTER 3-0 United
Dette ser ikke ut til å gå veien. Sammy Braybrooke har lagt på til 3-0 for Leicester.

37′ LEICESTER 2-0 United
Dessverre er det hjemmelaget som scorer kampens andre mål. Det er portugisiske Wanya Marçal-Madivadua som dobler Leicesters ledelse.

17′ LEICESTER 1-0 United
Vertene tar føringen. Det er Lewis Brunt som setter ballen i mål etter straffespark.