Manchester United v Blackburn Rovers: Premier League 2

Jones fikk 45 minutter da U23-laget vant 3-0

U18-kampen fredag ble det ikke noe av siden trøbbel på motorveien hindret Wolverhampton i å komme frem i tide, men lørdag spilte i det minste U23-laget.

United vant kampen 3-0 etter scoringer av Shola Shoretire, Anthony Elanga og et selvmål (det ble først rapportert som et Shoretire-mål etter målgivende fra Álvaro Fernández).

Kampen ble ikke sendt på MUTV.

Uniteds U23-lag har nå vunnet fire ligakamper på rad etter at det ikke ble seier i noen av de fire første oppgjørene i U23-ligaen.

Seieren førte United opp på en tredjeplass på tabellen (kan synke nedover i løpet av helga/mandag når andre kamper spilles).

Phil Jones spilte den første omgangen av kampen, mot gamleklubben. U18-spillere som Isak Hansen-Aarøen og Sam Mather fikk litt mer enn 20 minutter på banen.

U23: Manchester United 3–0 (1-0) Blackburn

Premier League 2
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Shola Shoretire (6.), 2-0 Louie Annesley (sm 50.), 3-0 (90+5.).

G Iqbal

Manchester United: Matej Kovar – Marc Jurado, Phil Jones (Björn Hardley, 46.), Teden Mengi (C), Álvaro Fernández – Charlie Wellens, Zidane Iqbal – Dillon Hoogewerf (Sam Mather, 68.), Shola Shoretire (Isak Hansen-Aarøen, 68.), Anthony Elanga – Charlie McNeill.
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Joe Hugill.

Vi får ikke sett kampen, men vi skal prøve å informere dere om det viktigste likevel.

1: Kampen er i gang

6: MÅL. Shola Shoretire skal ha gitt United ledelsen.

26: Fortsatt 1-0 til United, og ganske lite informasjon å finne om hva som foregår.

Det er pause i Leigh. 1-0 United.

46: Andre omgang er i gang.

46: BYTTE: Björn Hardley har erstattet Phil Jones. 45 minutter for Jones denne gangen, altså.

50: 2-0 til United! Først oppgitt at det var Shoretire igjen, etter målgivende fra venstreback Álvaro Fernández, men det ser ut til at det nå har blitt registrert som et Louie Annesley-selvmål.

61: Zidane Iqbal skal ha pådratt seg et gult kort.

68: Dobbeltbytte: Isak Hansen-Aarøen og Sam Mather inn for Shola Shoretire og Dillon Hoogewerf.

90+5: MÅL! 3-0 til United, og det er Anthony Elanga som scorer!