Uavgjort på Anfield

Tom Lawrence sørget for at U21-gutta fikk med seg ett poeng mot Liverpool fredag kveld.

U21-gutta fikk en perfekt start på sesongen med 3-0-seier over Norwich i åpningskampen. Fredag kveld var oppgaven imidlertid en smule trøffere da unggutta møtte Liverpool på motsatt banehalvdel på Anfield.

Warren Joyces menn hadde nok ønsket å følge opp med nok en seier, og selv om kampen endte uavgjort på Anfield må ungguttene si seg fornøyd med resultatet. United måtte klare seg uten James Wilson og Guillermo Varela, som begge var ute med skade, men det så ikke ut til å legge en demper på resten av laget. United startet klart best og Josh Harrop hadde en fin mulighet til å sette United i ledelsen tidlig i første omgang, men skuddet ble blokkert. Liverpool kom så mer og mer inn i kampen, og Lussey var flere ganger frempå. Etter drøye halvtimen spilt burde McNair satt inn kampens første mål. Unggutten befant seg helt alene foran keeper, men fikk en dårlig touch på ballen og satt den like utenfor stolpen.

10622343_10204541176752199_1079888401_n

Andre omgang startet hvor de slapp, og Liverpool fortsatte å presse United. Portugisiske Joel Pereira hadde flere gode redninger i mål for United, men etter 63. minutter spilt satt den for Lussey på et frispark. Skuddet satt lavt i høyre hjørne, og det stod 1-0 til Liverpool hjemme. Men United trengte ikke lang tid på å svare på tiltale. Tom Lawrence ble nydelig spilt opp av Weir, og klinket inn utligningen til United. Kampen endte dermed 1-1, som var et fortjent resultat, og lagene kunne ta med seg ett poeng hver fra Anfield.

Neste kamp spilles mandag 15. september mot Sunderland på Old Trafford.

Liverpool 1 – Manchester United 1

63. min.: 1-0 Jordan Lussey
67. min.: 1-1 Tom Lawrence

Sted og tid: Anfield, 22. august 2014, kl. 20:00.
Turnering: U21 Premier League.

10588534_10204541176672197_1122670194_n
Anfield: Lagene er klare til kamp! Foto: Eivind Brennhovd Holth.

United U21: J.Pereira, McNair, Vermijl, Pearson, Thorpe, Harrop, Janko, Rothwell, Lawrence, A.Pereira, Evans (Weir 55.).
Benken: Weir, O’Hara, Grimshaw, Goss, Willock.

Liverpool U21: Ward, McLaughlin, Stewart, Williams, Jones, Rossiter, Wilson (Canos 73.), Lussey, Ojo, Brannagan, Peterson (Yesil 89.).
Benken: Maguire, Vigouroux, Canos, Pelosi, Yesil.

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og resultater

1: United med avspark, og kampen er i gang!
2: United med ball. Janko med en fin passning til Harrop, men avslutningen er høyt over mål.
4: En Liverpool-spiller ligger nede etter en takling, men er raskt oppe igjen. Frispark til Liverpool.
16: Sent utspill fra Uniteds keeper gjør at en Liverpool-spiller er nær ved å snappe opp ballen, og ballen kunne likegodt havnet i mål som utenfor.
26: Kjempesjanse til United! Liverpool gjør en stygg feil ute på midtbanen, og United kan kontre. Men Jones gjør en kjemejobb i forsvar, og keeperen får plukket opp ballen.
31: Lussey nær ved å sette ballen i nettet, men skuddet går like utenfor mål. Stor sjanse for Liverpool.
36: Der burde det stått 1-0 til United! McNair helt alene foran keeper, men får en dårlig touch på ballen og setter den like utenfor stolpen.
45: PAUSE! Da var første omgang på Anfield over, og stillingen er fortsatt 0-0. Jevn kamp, men United har hatt flest sjanser og var nær ved å score etter 36. minutter spilt.
46: Andre omgang er i gang!
48: Corner til Liverpool, men de skaper lite ut av situasjonen. United får tak i ballen og kan spille fremover.
49: Wilson med frispark for Liverpool. Unggutten med et nydelig skudd på mål og Joel Pereira må ut i full strekk for å slå ballen unna.
55: Bytte hos United. United gjør sitt første bytte og Weir kommer inn for Evans.
63: 1-0 Liverpool. Hjemmelaget i ledelsen etter scoring fra Lussey. Liverpool får frispark og unggutten setter frisparket lavt i høyre hjørne.
67: 1-1 United! Weir med et nydelig forarbeid og Lawrence kan sette inn utligningen for United.
73: Bytte hos Liverpool. Canos kommer inn for Wilson.
77: Liverpool med press på United, men Joel Pereira set ut til å ha full kontroll.
82: Gult kort til Josh Harrop.
87: Også Ben Pearson drar på seg et gult kort etter en takling.
89: Bytte Liverpool. Hjemmelaget gjør sitt andre bytte, og Samed Yesil kommer inn for Kristoffer Peterson.
90: SLUTT! Det ender 1-1 på Anfield etter scoringer fra Tom Lawrence og Jordan Lussey.