mainoo

U21-laget gikk på årets første tap

Før mandag hadde U21-gutta gått av banen åtte ganger uten å tape, med seks seire og to uavgjort.

Men mot Chelsea ble den solide rekken brutt.

Mason Burstow sendte blåtrøyene i ledelsen i første omgang, før Joe Hugill utlignet for United kvarteret ut i andreomgangen.

Ni minutter før slutt sendte imidlertid Leo Castledine Chelsea tilbake i føringen, før Malik Mothersille fastsatte sluttresultatet til 1-3 fire minutter på overtid.

Dermed blir United værende på 7. plass på tabellen. Chelsea ligger som nummer to.

joe hugill
UNITEDS ENESTE MÅLSCORER: Joe Hugill.

Kampen ble for øvrig ikke vist på MUTV ettersom den kolliderte med Premier League-kampen mellom Brentford og Fulham.

Her er vår U21-oversiktsside med terminliste og linker til tidligere U21-kampreferat fra denne sesongen.

U21: Manchester United 1–3 (0-1) Chelsea

Premier League 2
Leigh Sports Village

0-1 Mason Burstow (33), 1-1 Joe Hugill (Iqbal, 59), 1-2 Leo Castledine (81), 1-3 Malik Mothersille (90+4).

G Björn Hardley (90+6).

United: Radek Vitek – Marc Jurado, Sonny Aljofree, Björn Hardley, Brandon Williams – Zidane Iqbal, Tom Huddlestone (Ethan Williams, 89.) – Mateo Meijia, Kobbie Mainoo, Daniel Gore – Joe Hugill.

Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee, Willy Kambwala, Sam Murray, Adam Berry.

LIVE:

Slutt.

90+4: MÅL. Der kommer spikeren i kista. Chelsea går opp i 3-1 langt inne på overtiden ved Malik Mothersille.

89: Ethan Williams kommer inn for Tom Huddlestone. Kan United svare for andre gang i sluttminuttene?

81: MÅL. Så scorer Chelsea. Vitek gjør først en god redning, men på returen venter Leo Castledine, som ble byttet inn fem minutter tidligere, og setter inn 2-1.

77: Både United og Chelsea har vært farlig frempå de siste minuttene, men fortsatt står det 1-1.

59: MÅL! Og der kommer utligningen! Joe Hugill setter ballen i nettet fra kloss hold, etter flott forarbeid av Iqbal.

50: Som i den første omgangen er United også friskest første minuttene i den andre. De jakter imidlertid fortsatt utligningsmålet.

46: United kommer seg umiddelbart til en mulighet etter hvilen. Iqbal prøver seg, men skuddet går like utover.

45: Andre omgang sparkes i gang.

Pause.

38: Mainoo prøver seg fra utsiden av sekstenmeteren, men skuddet går over.

33: MÅL. Så går Chelsea i ledelsen. En kontring ender opp med at ballen går via Iqbal og i beina til Burstow, som sender gjestene i ledelsen.

20: Så kommer United til sin beste mulighet til i kampen. Gore får avsluttet etter strålende forarbeid av Mainoo, men Chelseas Gabriel Slonina avverger med en strålende redning.

10: Sett bort ifra den store Chelsea-muligheten etter fire minutter, er det totalt sett Manchester United som har hatt banespillet og kommet best i gang innledningsvis.

4: Chelsea er nær å gå i en tidlig ledelse, men Vitek hindrer scoring med en god redning.