U18 slo til igjen

Uniteds U18-mannskap fortsetter seiersmarsjen. Lørdag var det Blackburns tur til å få unngjelde.

Men det så mørkt ut tidligere i oppgjøret. Det var nemlig Blackburn som kom best igang og som tok ledelsen med både 1-0 og 2-0 før United våknet.

Conor McCormack fikk sjansen til å redusere fra 11-meteren, men da han misset var det mye som tydet på at stillingen ville forbli uforandret frem til pause.

Det ville imidlertid ikke James Derbyshire ha noe av. Like før halvtid dukket han opp foran Blackburn-keeperen og plasserte ballen kaldt og rolig mellom stengene.

Reduseringsmålet ble nettopp den inspirasjonen rødtrøyene tydeligvis trengte, for i 2. omgang grep laget sjansen til å fullføre en snuoperasjon ingen kunne ha luktet tidligere i oppgjøret.

Det begynte med Magnus Wolff Eikrems strålende pasning til Federico Macheda, som i neste øyeblikk rundet de blå/hvites sisteskanse og satte inn utlikningsmålet. Deretter kaet Corry Evans (bildet) ballen i mål fra 18-20 meter og fastsatte sluttresultatet til 3-2.

Uniteds U18-lag har etter en svak sesongåpning med 0-3 mot Leeds og 1-5 mot Cardiff, nå vunnet syv av de ni siste oppgjørene. Seieren over Blackburn var den tredje på rad.

United: Ben Amos; Conor McCormack, James Chester, Kenny Strickland, Tom Cleverley; James Derbyshire, Magnus W. Eikrem, Corry Evans, Danny Welbeck, Antonio Bryan (Nicholas Ajose), Federico Macheda.

Uben.innb.: Gary Woods, Evandro Brandao