finleymcallister

U18: Sendte United i ledelsen, men det hjalp lite

Manchester Uniteds U18-lag tok ledelsen mot Newcastle, men endte opp med å tape 1-4 på Carrington.

Finley McAllister scoret Uniteds mål etter et innlegg fra kaptein Dan Gore (for anledningen flyttet ned fra U21-laget), men like før pause snudde Josh Donaldson kampen for Newcastle, og i sluttminuttene scoret Lewis Miley to mål, og punkterte med det kampen.

Dermed har U18-gutta tapt begge kampene i U18 Premier League Cup (som ikke må forveksles med mer prestisjetunge FA Youth Cup), og de kommer til å ryke ut av gruppespillet uavhengig av hvordan det går i siste kamp mot Arsenal.

Shea Lacey, en svært spennende 15-åring, fikk sin første tellende U18-kamp da han erstattet Dan Gore i det 77. minutt.

U18: Manchester United 1–4 (1-2) Newcastle

Carrington
U18 Premier League Cup

Mål: 1-0 Finley McAllister (25.), 1-1 Josh Donaldson (43.), 1-2 Donaldson (45.), 1-3 Lewis Miley (81.), 1-4 Miley (90+5.).

Manchester United: Eric Hanbury – Jack Kingdon, Sonny Aljofree, Louis Jackson, James Nolan – Finley McAllister, Maxi Oyedele – Ethan Williams, Dan Gore (Shea Lacey, 77.), Adam Berry – Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: Elyh Harrison, Bendito Mantato, Victor Musa, Jayce Fitzgerald.

Det blir minimalt med oppdateringer, men her er i det minste oppdateringer om scoringer:

1: Kampen er i gang.

25: MÅL! Finley McAllister sklir ballen i mål etter et innlegg fra venstre.

43: MÅL. Donaldson skal ha utlignet for Newcastle.

45: MÅL. Donaldson skal ha gjort det igjen like før pause.

Pause.

46: Andre omgang skal være i gang.

81: MÅL. Lewis Miley med målet for Newcastle, og da er nok fort håpet om avansement over.

90+5: MÅL. Miley med sitt andre.