nork3

Nedtur mot Liverpool for U18-gutta

Uniteds U18-lag fikk en flott ligastart med 3-0-seier mot Nottingham Forest forrige helg.

Lørdag gikk det ikke like bra.

United var ifølge rapportene klart nest best mot Liverpool, og tapte kampen før pause da hjemmelaget gikk opp i en 2-0-ledelse.

Så reduserte back Sam Murray like etter hvilen, men Liverpool slo tilbake med både 3-1 og 4-1, før spiss Manni Norkett reduserte til 4-2 på et sent straffespark.

Kampen ble ikke vist på TV siden den krasjet med førstelagets kamp, og united.no har heller ikke sett noen rapporter på hvem som var gode eller mindre gode.

Se her for alle resultater, terminliste og referat for U18-gutta.

U18: Liverpool 4-2 (2-0) Man. United

MÅL: 1-0 Kone-Doherty (7), 2-0 Kone-Doherty (35), 2-1 Murray (47), 3-1 McLaughlin-Miles (53), 4-1 McConnell (64), 4-2 Norkett (str, 85)

United: Tom Wooster – James Nolan, Sony Aljofree, Louis Jackson, Sam Murray – Finley McAllister (Ethan Wheatley 60), Maxi Oyedele – Jack Moorhouse (Marcus Lawrence 69), Ethan Williams (Adam Berry 77), Sam Mather – Manni Norkett

Ubenyttede innbyttere: Thomas Myles, Jack Kingdon