Brandon Williams blir sannsynligvis klar til kamp – Greenwood usikker

Luke Shaw, Brandon Williams og Mason Greenwood er alle usikre til kampen mot Crystal Palace på torsdag.

Ole Gunnar Solskjær forteller på onsdagens pressekonferanse at Luke Shaw, Brandon Williams og Mason Greenwood alle er usikre til kampen mot Crystal Palace på Selhurst Park. United var uheldig mot Southampton med å få skade på begge sine to foretrukne venstrebacker.

– Luke har en hoven ankel. Jeg vil gi ham så mye tid som mulig til å bli klar igjen. Brandon kuttet opp øyet sitt.

– Brandon Williams bør likevel bli klar.

En annen som sliter med en hoven ankel er Mason Greenwood.

– Ingen av dem trente i går og vi har ikke trent i dag enda. De er begge to (Shaw og Greenwood) opphovnet og jeg vil gi dem tiden til å bli klare, og bli kvitt hevelsen. 

Mason Greenwood fikk seg en smell i en duell med Oriol Romeu (som burde vært utvist) i mandagens kamp. Likevel fortsatte Greenwood å spille, og Ole Gunnar Solskjær sier nå at det kanskje ikke var så lurt.

– I kampens hete ville han spille, men han fikk en reaksjon etter kampen. Jeg mener dommeren burde ha fulgt med på hvordan det gikk med ham, og at han burde ha sett situasjonen.

UTE MOT PALACE? Mason Greenwood fikk seg en trøkk i kampen mot Southampton.

Allerede tre dager etter kampen mot Palace skal United på ny spille kamp i London. Denne gangen mot Chelsea på Wembley i FA-cupsemifinalen. Nordmannen forklarer at han ikke har begynt å tenke på den kampen og at laguttaket på torsdag er tatt ut ene og alene med tanke på kampen mot Palace.

– Laget jeg velger mot Crystal Palace er kun basert på den kampen. Søndagens kamp mot Chelsea er irrelevant og jeg har ikke begynt å tenke på den. Før Southampton-kampen var det noen spillere som var usikre, men de ble klare (uten å nevne hvem).

– Forhåpentligvis slipper vi å la noen bli igjen på grunn av skader, men det kan fort bli en eller to med friske bein som kommer inn på laget.