Tuanzebe videre til finalen etter straffedrama

Aston Villa tapte kampen, men vant dobbeltoppgjøret etter straffesparkkonkurranse mot West Bromwich. Det betyr at Axel Tuanzebe skal spille om en plass i neste sesongs Premier League i Playoff-finalen på Wembley!

Tirsdag kveld klokken 21:00 spilte Aston Villa og Manchester Uniteds utlånte Axel Tuanzebe mot West Bromwich om plassen i årets Playoff-finale på The Hawthorns.

I det som var det andre av to oppgjør endte det med 1-0 (sammenlagt: 2-2). Etter Målløse ekstraomganger gikk det til straffesparkkonkurranse, som Aston Villa vant 4-3.

Tuanzebe tok ikke straffespark.

Nå venter finalen på Wembley Stadium mot vinneren av den andre semi-finalen, som spilles av Leeds og Derby. De spiller i morgen og Leeds leder 1-0 fra det første oppgjøret.

Dean Henderson har allerede satt et glimrende eksempel og rykket opp med Sheffield United. Om Tuanzebe hjelper Aston Villa opp en divisjon har altså to av Uniteds utlånte spillere hjulpet sitt midlertidige lag opp til Premier League denne sesongen. 

Ole Gunnar Solskjær har snakket varmt om både Tuanzebe og Henderson i dette intervjuet: – Kanskje best at han får ett år for dem i Premier League