– Tror han vil elske det om publikum vender seg mot ham

Alexis Sánchez kommer til å være involvert mot Arsenal, bekrefter Solskjær.

Fredag spiller United mot Arsenal, og tidligere Arsenal-spiller kommer til å spille. Det bekreftet Ole Gunnar Solskjær i et intervju med MUTV før fredagens pressekonferanse.

Han ga også uttrykk at det er liten grunn til å frykte mottakelsen fra Arsenal-supporterne, fordi Sánchez bare kommer til å komme styrket ut av det.

– Han kommer til å være involvert. Jeg tror han vil elske det om publikum vender seg mot ham. Som spiller kommer stoltheten inn i bildet, og du tenker «jeg skal vise dem alle sammen».

– Han har vært fantastisk på trening, hans innstilling har vært akkurat som den skal, så forhåpentligvis kommer han til å nyte kampen.

 

Smalling nærmer seg

På torsdagens pressekonferanse ga Solskjær uttrykk for at det bare er Fellaini og Rojo som mangler til fredagens kamp, siden Shaw bare var syk mot Brighton, mens Smalling er tilbake i trening.

Til MUTV, da han ble spurt om det var noen endring i skadesituasjonen siden sist uke da Fellaini, Rojo og Smalling var de som manglet, var han uansett klar på at Smalling ikke er tilbake mot Arsenal.

– Nei, det er fortsatt de tre. Smalling har begynt å trene, så forhåpentligvis er han tilgjengelig kanskje neste uke, så det ser bra ut for ham. Fellaini og Rojo er fortsatt et stykke unna.