– Tror Fred får en god sesong

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om en Mourinho-kommentar angående Fred på fredagens pressekonferanse.

For et halvt år siden forklarte den daværende United-manageren at han ikke brukte Fred på midtbanen fordi brasilianeren var avhengig av å spille med et tett forsvar bak seg.

– Den dagen vi er sterkere defensivt vil bildet endre seg fullstendig for Fred, sa José Mourinho i desember.

26-åringen ble ikke akkurat forvandlet av managerskiftet som fant sted bare noen uker senere, men startet elleve kamper under Ole Gunnar Solskjær. Han spilte blant annet hele kampen da PSG ble slått 3-1 i mirakelet i Paris, men hans tre siste kamper i våres var 3-0-tapet mot Barcelona, 4-0-tapet mot Everton og 2-0-tapet mot Manchester City.

– Laget vil alltid spille bedre når det har satt seg og ikke slipper inn mål. Lagene jeg var en del av hadde alltid et godt fundament med et sterkt forsvar. Vi ønsker at våre midtbane- og angrepsspillere skal ha det samme, sa Solskjær, da han fikk spørsmål om Mourinho-kommentaren.

– Vi tror Fred skal få en god sesong.

MØTTE PRESSEN: Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Den tidligere Shakhtar-spilleren var ikke med på hele oppkjøring på grunn av bryllupsfeiring i Brasil og var ikke på benken mot Chelsea.

– Jeg har et luksusproblem fordi det er så mange gode spillere jeg ønsker å bruke, sa Solskjær på pressekonferansen og listet opp Marcos Rojo, Chris Smalling, Phil Jones, Diogo Dalot, Fred og Alexis Sánchez av spillerne som ikke var med i 18-mannstroppen mot Chelsea.

LES OGSÅ: Derfor ser Solskjær fram til å støte på problemer