Trøbbel for Powell og Henríquez

Skade på Powell, mens et virus har gitt formsvikt for Henríquez. Her er en låneoppdatering.

Ángelo Henríquez’ låneopphold i Zaragoza begynte svært godt, men formen har etter hvert dabbet noe av, og Marca har nå skrevet om noe av grunnen til at Henríquez har slitt litt etter jul.

Et forkjølelsesvirus skal ha slått ham ut i juleperioden, og han skal ha returnert til klubben fem kilo lettere etter den spanske vinterpausen. Han måtte stå over de to første kampene etter nyttår, og har ikke kommet helt i gang.

Zaragoza jakter opprykk til La Liga, og det må nevnes at sykdom ikke er den eneste grunnen til at Henríquez ikke har utmerket seg i det siste. Etter en imponerende start, med fire mål på tre kamper i september, har chileneren bare scoret ett eneste mål til for den spanske klubben.

Under finner du informasjon om hvordan det gikk med de utlånte tirsdag kveld, for de spillerne som er i klubber som hadde kampdag.

Derby County 3-2 Yeovil Town

mickean
SLITER: Michael Keane har gjort det godt når han har fått sjansen, men det skjer for øyeblikket ikke så ofte.

Michael Keane var nok en gang på benken for Derby County, og da Derby havnet under med to mål ble offensive bytter prioritert. Rams snudde kampen mot slutten, og tok tre nye viktige poeng i opprykksjakten, men Keane kom nok en gang ikke på. Om han skal forbli på utlån er det ikke utenkelig at det mest praktiske er å finne en ny klubb.

Leeds United 1-1 Ipswich Town

Ryan Tunnicliffe spilte nok en gang hele kampen for Ipswich Town, som tok et brukbart bortepoeng. Tunnicliffe skal etter rapportene ha gjort sakene sine bra, og var involvert i Ipswichs mål ved å vinne ballen fra Leeds. Ipswich er stadig med i kampen om play-off, men det er fire poeng opp til Reading.

Middlesbrough 0-0 Wigan Athletic

Det ble målløst på Riverside Stadium mellom Middlesbrough og Wigan, to lag som begge har tatt steg oppover på tabellen med nye manager. Uwe Rösler valgte å starte med Nick Powell, som så mange ganger før i en rolle bak spissen, og heller ikke Powell klarte altså å bryte gjennom Boro-forsvaret. Med fem minutter igjen av kampen måtte Powell ut med det som blir beskrevet som en «hamstring injury», og Wigan-fansen krysser nå fingrene for at skaden på klubbens toppscorer ikke er alvorlig.

Carlisle United 3-0 Milton Keynes Dons

Tom Lawrence i duell
GOD: Tom Lawrence, her i duell med en Chelsea-spiller for United.

Tom Lawrence startet for Carlisle i denne imponerende seieren. Han kom ikke på scoringslisten, men skal ha vært god, og han ble byttet ut rett før slutt til mye applaus fra tribunene på Brunton Park. Dette kan ha vært det siste Carlisle-publikummet har sett av United-unggutten, men siden låneoppholdet har vært en suksess er det nok brukbare sjanser for at låneoppholdet kan bli forlenget ut sesongen. Carlisles 1-0-mål kom for øvrig etter et hardt Lawrence-frispark.

Wimbledon 2-1 Hartlepool United

Etter debutmålet i helgen fikk Jack Barmby på ny sjansen til å bidra fra benken tirsdag kveld, da han kom inn for Pools i det 73. minutt, rett etter at Wimbledon hadde utlignet. Denne gangen klarte han ikke å score, og det var heller Wimbledon som scoret igjen, og vant 2-1.

Som vi har nevnt flere ganger tidligere er Jack Barmby sønn av Nick Barmby, men han var ikke den eneste fotballsønnen på banen denne kvelden. Charlie Sheringham spilte nemlig for Wimbledon i den første omgangen, og dere klarer sikkert å gjette hvem han er sønnen til…?