– Tiden var inne

– På tide å starte et nytt kapittel, sier Will Keane etter overgangen til Hull City.

Den 23 år gamle spissen har nok lenge innsett at håpet om førstelagsspill betinget at han forlot Old Trafford. Nå har han altså tatt konsekvensen av denne erkjennelsen og skrevet under på en treårsavtale med Hull City.

Nå ser han frem til å blåse nytt liv i en fotballkarriere som var i ferd med å stagnere helt.

– Jeg har blitt 23 år gammel, så nå ønsket jeg å slå meg til ro med en permanent avtale. Jeg har kommet i en alder der jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig etter å ha tilbrakt en lang periode av livet mitt i Manchester United. Sånn sett markerer dette slutten på en æra, sa Keane til Hulls hjemmeside etter at overgangen var et faktum.

– Jeg så ikke lenger muligheten til en plass på førstelaget, så nå gleder jeg meg over å ha kommet til Hull. Mike Phelan, som var assisterende United-manager da jeg fikk min førstelagsdebut der, spilte en stor rolle i overgangen, og jeg pratet med ham et par ganger før jeg tok beslutningen. Nå ser jeg frem til å få jobbe under ham igjen.

Om Hulls gode sesongstart, og egne mål:

– Jeg spilte mot dem forrige sesong (på utlån til Preston), så jeg vet hvilke kvaliteter som bor i laget. Derfor er jeg egentlig ikke overrasket. Forhåpentligvis kan formen med min deltakelse tas med videre etter landslagspausen. Da blir hovedmålet mitt som angriper å komme meg inn i boksen og score mål.
Forhåpentligvis klarer jeg å gripe sjansene når de byr seg, for folk kommer til å bedømme meg ut fra scoringer; og det håper jeg å kunne gi dem, sier Will Keane, som på Old Trafford måtte nøye seg med tre innbytteropptredener.

Her kan du lese hele saken, deriblant om Wills utsikter til å møte sin bror, Michael i Hull-debuten.