Ti ting du må vite om sommerens overgangsvindu

Årets sommervindu blir det viktigste på flere år. Vi gir deg en guide på hva du bør vite nå som spillerjakten er i gang.

Etter en elendig avslutning på sesongen er det liten tvil om at det er en formidabel jobb som venter både manager Ole Gunnar Solskjær og United-ledelsen denne sommeren.

Etter en rekke feilslåtte overganger de siste vinduene, er dette sommeren United MÅ treffe med kjøpene for å nærme seg toppen av Premier League.

Hørt den før?

Vel, uten Champions League-fotball den kommende sesongen, vil United gå glipp av betydelige inntekter og få en lavere klubbrangering hos UEFA. Det vil selvsagt skape utfordringer, men United er konkurransedyktige på lønn og klubben har stor tiltrekningskraft.

VIKTIG SOMMER: Mike Phelan, Kieran McKenna og Ole Gunnar Solskjær har fått en stor utfordring i fanget. Sommerens overgangsvindu må adressere mange mangler i troppen, eller finnes løsningene allerede internt?

Les også: Mike Phelan fortsetter som Solskjærs assistent

Det beviste United både i 2014 og 2016 da klubben også stod foran en sesong uten Champions League-fotball, men likevel hentet spillere som Angel di Maria, Falcao, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan.

Men er det dyre etablerte spillere eller unge sultne talenter United bør gå etter? Hvor mye kan United bruke på spillerkjøp i sommer og hvilke konsekvenser får det for sponsorinntektene at det ikke spilles Champions League på Old Trafford neste sesong?