Tar hatten av for Crawley

Men Wes Brown var selvkritisk etter det knepne cupavansementet mot lilleputten.

Blue Square Premier-klubbens frittalende manager Steve Evans kom til Old Trafford med ambisjoner om å sende selveste Manchester United ut av FA-cupen. Riktignok klarte ikke Evans bragden som ville sendt sjokkbølger gjennom en hel fotballverden, men lille Crawley Town gikk respektløst til verks og ga Sir Alex Fergusons gutter kamp helt til døra i 1-0-cupexiten lørdag.

Etter kampslutt mente United-bossen at gjestene fra London hadde fortjent omkamp. Det er et synspunkt matchvinner Wes Brown deler. 31-åringen var nemlig full av lovord om hvittrøyenes helhjertede innsats.

– Ja, det var knalltøft, og de gikk inn i kampen med dødsforakt, sier han til MUTV. Samstundes nektet Brown kategorisk for at United på sin side entret kampen med noen som helst form for undervurdering av klubben som til daglig kjemper om opprykk fra nivå fem i ligasystemet.

– Vi forberedte oss på riktig måte og fikk scoringen, men de gjorde det svært vanskelig for oss. Derfor var alle trolig fornøyde med at vi fikk med oss 1-0, legger han til.

Imponert av motstanderen, men gårsdagens kaptein la samtidig ingen skjul på at han var selvkritisk til sitt lags mildt sagt begredelige innsats.

– Det var nære på noen ganger, og da det gjenstod femten minutter på kampuret kastet de alle mann i angrep. Jeg synes vi håndterte situasjonen ganske bra, men vi skulle gjort det bedre. Vi lot de være med i kampen så lenge det stod 1-0, avslutter Manchester-gutten.