Ble fullstendig ydmyket i storkampen

Det ble stygt mellom United og Tottenham på Old Trafford.

Det var mye å glede seg over for United-supporterne idet klokken slo halv seks søndag ettermiddag.

Endelig ser det ut til å løsne på overgangsmarkedet, og kurven fra de foregående kampene var oppadgående.

90 minutter senere sto Ole Gunnar Solskjærs menn igjen som totalslakt, etter at kampen mot Tottenham endte med en ydmykelse av de aller sjeldneste.

Drømmestart

Men det så ikke alltid ut til å gå slik.

Ledet av Anthony Martial gikk United rett i angrep etter avspark. Franskmannen fikk med seg ballen inn i gjestenes sekstenmeter, og colombianske Davinson Sanchez måtte ty til ulovlige midler for å stoppe spissen. Dermed fikk United straffespark før minuttet var spilt på Old Trafford.

Ellevemeterssparket var det (selvfølgelig) Bruno Fernandes som tok, og ballen endte (nærmest selvfølgelig) i mål.

Det var dessverre det nesten eneste lyspunktet i den første omgangen.

DRØMMESTART: Da Bruno Fernandes satte inn 1-0 etter bare sekunder på klokken, så det ut til å bli en jubelaften på Old Trafford. Slik gikk det ikke.

Snudde fort

Drømmestarten ble nemlig fort snudd til et mareritt av de sjeldne.

Bare to minutter etter 1-0 klarerte Harry Maguire ballen i stoppermakker Bailly. Deretter forsøkte United-kapteinen å heade ballen tilbake til De Gea, men den ble for svak. Luke Shaw forsøkte å klarere, men Maguire også denne gangen gjorde Maguire en ny uheldig involvering, da han rev ned sin venstreback.

Dermed kunne Tanguy Ndombele dytte ballen i mål, og gjorde med det 1-1.

SURR, SURR OG ATTER SURR: United-forsvaret rotet det til før 1-1.

Dessverre var ikke Tottenham ferdige med det.

Harry Kane lurte United-forsvaret med et kjapt frispark, som fant Heung-min Son. Koreaneren var ikke vond å be, og lirket inn 2-1 forbi Shaw og De Gea.

Marcus Rashford var farlig frempå ved en anledning, men ballen smalt i metallet fra lynvingen. Det hadde ikke mye å si, ettersom engelskmannen ble avblåst for offside.

Rødt kort og 4-1

Dermed var det duket for en United-kollaps som kan beskrives som både ydmykende og flau.

Heung-min Son var bare et dårlig touch unna en ny én-mot-én-situasjon med De Gea, før Serge Aurier fikk skyte relativt upresset i Uniteds boks. Deretter sendte Erik Lamela i vei et skudd som ga gjestene hjørnespark.

Før de hvite fikk slått den, var dommer Anthony Taylor i baklomma og hentet frem det røde kortet. Det viste han til sin navnebror Martial, etter at han ga nevnte Lamela et klaps i ansiktet. Reprisene viste at argentineren først var oppi ansiktet til Martial med albuen, men det var ingen nåde for United-spissen.

Dermed går han glipp av Uniteds neste tre ligakamper, blant annet oppgjørene med Chelsea og Arsenal.

SÅ RØDT: Anthony Martial fiket til Erik Lamela. Det fikk dommer Taylor med seg, og dermed ble det en tidlig dusj på den franske spissen.

Bare minutter senere rotet United det til da  de skulle spille seg ut bakfra. Bailly forsøkte å finne Nemanja Matic, men Spurs-spillerne leste situasjonen og vant ballen tilbake. Son fant Kane, som sikkert satte inn 3-1.

Seks minutter senere satte Son ettertrykkelig spikeren i kista, da han lurte ballen mellom beina på De Gea, og dermed 4-1.

SISTE FØR PAUSE: Heung-min Son sikret sitt lag en meget komfortabel ledelse til pause.

Før lagene gikk inn til pause var også Harry Kane skummelt nær å score på et hjørnespark.

Fortsatte elendig i andre omgang

Etter pause tok Solskjær av Bruno Fernandes og Nemanja Matic, og satte inn Fred og Scott McTominay, uten at disse klarte å hindre Tottenham i å øke ledelsen.

Pierre-Emile Højbjerg fant Serge Aurier innenfor Uniteds sekstenmeterfelt, og denne gangen gjorde ivorianeren ingen feil. Backen klinket ballen i motsatt hjørne, og gjorde dermed 5-1.

5-1: Serge Aurier satte ballen i mål for femte gang for Tottenham.

Paul Pogba fikk en mulighet på corner, men avslutningen snek seg utenfor.

Deretter fulgte en roligere periode, uten at bortelaget var mindre potente av den grunn. Både Kane og innbytter Bamidele Alli kunne gjort 6-1, men heldigvis klarte ingen av dem å gjøre ydmykelsen større.

Det var før Paul Pogba dro med seg Ben Davies i bakken, og dermed straffe til Spurs.

Harry Kane var sikker som banken, og fullførte dermed ydmykelsen på Old Trafford. 6-1.

Senere serverte Luke Shaw en takling som nok kunne kvalifisere til rødt kort, da han felte Lucas Moura uten noen mulighet til å ta ballen. Heldigvis fikk de røde djevlene fortsette med ti mann på banen.

Dermed ebbet kampen ut med 6-1 til Spurs og total ydmykelse, og Ole Gunnar Solskjær har dermed en god del å jobbe med i de to kommende ukene.