Tap for U18

United U18 tok ledelsen mot Everton U18, men de blå snudde kampen.

Dagen etter Uniteds førstelag hentet hjem tre poeng mot Aston Villa, skulle U18 i aksjon. Laget som gjestet J. Davidson Stadium var Evertons juniorer.

De unge United-spillerne startet best, hadde et stort press på Everton og så farlige ut. 20 minutter ut i 1.omgang satte United fart fremover, og Evertons forsvar måtte ty til riving i trøya for å stoppe Uniteds Buffonge som er på prøvespill fra Fulham.

United fikk frispark like utenfor 16-meteren og den talentfulle Callum Gribbin skulle teste venstrefoten. Med en nydelig bue satte han ballen i keeperhjørnet. Evertons sisteskanse hadde noen fingre på den, men klarte ikke å få ballen bort fra målet.

Det tok imidlertid ikke lang tid før det igjen var uavgjort. Drøye fem minutter etter United tok ledelsen var Everton på vei fremover og Uniteds Dunne felte Evertons angriper innenfor 16-meteren og lagde straffe. Uniteds keeper, Dorrington, fikk fingertuppene på straffen, men ballen endte i mål.

Lagene gikk til pause med 1-1.

2.omgang var ikke mer enn ett minutt gammel da Everton tok ledelsen. Gjestene spilte seg oppover i banen og med en gjennombruddspasning var de alene mot keeper. Everton gjorde ingen feil og satte ballen under bena på Dorrington. 1-2.

United måtte komme seg fremover og da hjemmelaget mistet ball høyt i banen øynet Everton muligheten til å doble ledelsen. Everton kjørte i gang en kontring og nummer 7 hos Everton løp ballen i mål fra midtbanen. Han satte fart og driblet seg forbi to mann før han satte den til venstre for Uniteds sisteskanse. 1-3.

United fikk aldri målene de trengte, og Everton kunne juble for alle tre poengene i dag. Kampen endte med et 1-3 tap for United U18.

Barclays U18 Premier League
J.Davidson Stadium, 15. aug. kl. 12.00

United 1-3 Everton

22. min.: 1-0 Gribbin
27. min.: 1-1 Broadhead (str.)
47. min.: 1-2 Bramall
51. min.: 1-3 Donohue

United: George Dorrington; Tyler Reid, Ro-Shaun Williams, James Dunne (Charlie Scott 54), Ethan Hamilton; Zak Dearnley, Tosin Kehinde (Tyrrell Warren 74), DJ Buffonge (Jake Kenyon 74), Callum Whelan; Callum Gribbin; Marcus Rashford.
Uben.innb.: Oliver Byrne, Kayne Diedrick-Roberts.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Bli med og diskuter United på unitedforumet.no.